1100 TL 10-12 kg bir çift dumbell önerisi

ozgurorak

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RX 6500 XT 4GB | i5 10400F | 2x16 32 GB RAM
Meslek
Indie Mobile Game Developer on Unity
Oturduğum ilçede tek spor salonu var ve şartları acayip kötü bunun üstüne fiyatı da abartılı.
Evde forma girebilmek için bir çift dumbell almayı düşünüyorum. Bir zaman sonra sehpa da alacağım.
10-12 kg dumbell önerilerinizi bekliyorum. Bar kısmı demir olursa ve kaliteli bir dumbell olursa daha iyi olur.
Bütçem en fazla 1100 TL.

Oturduğum ilçede tek spor salonu var ve şartları acayip kötü bunun üstüne fiyatı da abartılı.
Evde forma girebilmek için bir çift dumbell almayı düşünüyorum. Bir zaman sonra sehpa da alacağım.
10-12 kg dumbell önerilerinizi bekliyorum. Bar kısmı demir olursa ve kaliteli bir dumbell olursa daha iyi olur.
Bütçem en fazla 1100 TL.
Hocam çok kaliteli olmasada aynısının 78 kg olanını almıştım ağırlıkların plastiği baya bi plastik ama barların demiri hoşuma gitti en azından evde forma girmek için idealdir.

Hocam çok kaliteli olmasada aynısının 78 kg olanını almıştım ağırlıkların plastiği baya bi plastik ama barların demiri hoşuma gitti en azından evde forma girmek için idealdir.
Fiyatına göre güzel görünüyor hocam. Daha iyi öneriler gelmezse muhtemelen bu seti alacağım, teşekkürler. Ve evet barlarının gerçekten kaliteli olduğu söylenmiş değerlendirmelerde vs.

@880231 Hocam 68 kg'lik halini almayı düşünüyorum sizce değer mi?

Son düzenleme:
Fiyatına göre güzel görünüyor hocam. Daha iyi öneriler gelmezse muhtemelen bu seti alacağım, teşekkürler. Ve evet barlarının gerçekten kaliteli olduğu söylenmiş değerlendirmelerde vs.

@880231 hocam 68 kg'lik halini almayı düşünüyorum sizce değer mi?

Hocam 78 kglik olanı da var aynı fiyata fazla kullanma şansım olmadı ama bu fiyatlara kaliteli dambıl seti bulmanız zor o yüzden alın bence iş görür bende çok sabit kaldığımdan dolayı bir iki hareket olsun diye almıştım arada bir 5 kgliklerle takılıyorum sizinde işinize yarar bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı