12 yaşımdayım hemen hemen boyum aynı.14 yaşındayım, boyum 1.78, kilom 65. Bugüne kadar çok takmıyordum ama annem sende acaba devlik mi var deyip aklıma soktu. Sizce öyle bir şey olabilir mi yoksa normal mi? Cinsiyetim kız
senden 3 yaş büyük ve erkeğim boyumuz aynı.Baban 2 3 metre falan herhalde14 yaşındayım, boyum 1.78, kilom 65. Bugüne kadar çok takmıyordum ama annem sende acaba devlik mi var deyip aklıma soktu. Sizce öyle bir şey olabilir mi yoksa normal mi? Cinsiyetim kız
O da 178senden 3 yaş büyük ve erkeğim boyumuz aynı.Baban 2 3 metre falan herhalde
Kuzenim senin yaşındayken 1.79 du şimdi 22 yaşında 1.96Ben 16 yaşındayım boyum 195 sizce daha kaç cm uzarım
Kuzenim senin yaşındayken 1.79 du şimdi 22 yaşında 1.96Ben 16 yaşındayım boyum 195 sizce daha kaç cm uzarım
Hocam aileniz uzun mu?Ben 16 yaşındayım boyum 195 sizce daha kaç cm uzarım
Basketbol oynuyorsanız daha çok yolunuz var. Boyunuz iyi. Kolay gelsin,başarılar.Ben 16 yaşındayım boyum 195 sizce daha kaç cm uzarım
Boyunuz bence yaşıtlarınıza göre iyi. Benim sınıfımda 9.sınıfta boyu 1.84 olan bir kız arkadaşım vardı. O da yaşımıza göre uzundu. Boyunuzun avantajını tekvando, muay thai gibi sporlarda kullanırsanız başarılı olabilirsiniz. Boy avantajının olması bu sporlarda önemli bir detay. Kolay gelsin. Başarılar.
Hocam aileniz uzun mu?
Basketbol oynuyorsanız daha çok yolunuz var. Boyunuz iyi. Kolay gelsin, başarılar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.