Arda goktas
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2-3 ay önce boyumun kısalığı ile ilgili endokrinoloji bölümüne gittim orada kemik yaşımın 17 olduğunu söylediler, kemiklerimin arasında fazla yer yokmuş bundan sonra 5 cm falan uzarsın dediler, ben de böyle şeyleri kafama takan birisiyim her neyse biz bir de Prof. Doktora gittik o da hemen hemen aynı şeyleri söyledi fakat ekstra olarak D vitamini balık hapı ve de büyüme hormonu aşısı verdi 3 ay boyunca her gün yapacakmışım bu arada babamın boyu 1.74 annem 1.63, benim boyum da tam olarak 1.66.5 (buçuk) doktor ailenden en fazla 5 cm uzun ya da kısa olabilirsin dedi fakat kuzenlerimin ailesi de benim ailemin boylarında fakat kendisi 1.90, diğer kuzenim 1.83, tüm kuzenlerim uzun bir ben kısayım yani. Her neyse doktorlar fazla uzamazsın dedikten sonra resmen her şeyi siyah beyaz görür oldum, bana bayağı koydu zaten çocukluğumdan beri her zaman boy sıralarında en sonda olan çocuktum, tahminimce ileride 1.70 falan olacağım sizce 1.70 çok mu kısa? Kadınlar genelde kısa erkekleri pek sevmez, boyum özgüvenimi de etkiliyor, sevdiğim kıza açılmaktan vazgeçtim o yüzden çünkü ortaokulda bir kız bacağım kadar demişti bana tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
(Sadece boyumu soracaktım bayağı içi dökmüşüm
)
(Sadece boyumu soracaktım bayağı içi dökmüşüm
Son düzenleyen: Moderatör: