- Makaleler
- 1
Arkadaş forumda da ne kadar çok 1.90 üstü adam varmış ya.
Ama gel gör ki TR'nin boy ortalaması 1.74 
Arkadaş forumda da ne kadar çok 1.90 üstü adam varmış ya.ama gel gör ki TR'nin boy ortalaması 1.74
![]()
Benim de babam 2 metre. Saçma gibi gelebilir ama tam 2 metre. Adam gibi yemek de yemiyorum gen olmasa 1.60 gibi kalırdım herhalde.Dedem 1.95'di ve vefaat etti dedemin genleri yüzünden boyum uzun![]()
Benim de babam 2 metre. Saçma gibi gelebilir ama tam 2 metre. Adam gibi yemek de yemiyorum gen olmasa 1.60 gibi kalırdım herhalde.
Ben mi? Facebook linkini verebilirim boyuna bak.Arkadaş yorumu bizi biraz yalancı gibi göstermek için atmış gibime geldi.
Ben mi? Facebook linkini verebilirim boyuna bak.
Arkadaş forumda da ne kadar çok 1.90 üstü adam varmış ya.Ama gel gör ki TR'nin boy ortalaması 1.74
![]()
Genel olarak konuşuyorum. Niye üstüne alınıyorsun ki? Sadece burada değil diğer forumlarda da dahil 1.90 üzeriyim diyen adama çok rastladım. Ondan şüpheleniyorum.Arkadaş yorumu bizi biraz yalancı gibi göstermek için atmış gibime geldi.
Basketbol birincisi olur %85 kadarı.Genel olarak konuşuyorum. Niye üstüne alınıyorsun ki? Sadece burada değil diğer forumlarda da dahil 1.90 üzeriyim diyen adama çok rastladım. Ondan şüpheleniyorum.![]()
Genel olarak konuşuyorum. Niye üstüne alınıyorsun ki? Sadece burada değil diğer forumlarda da dahil 1.90 üzeriyim diyen adama çok rastladım. Ondan şüpheleniyorum.![]()
Basketbol birincisi olur %85 kadarı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.