15 yaş için 168 cm boy çok mu kısa?

• Konuyu başlatan 591473
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 4.090
O zaman senin ailene göre boyun normal(dediğim gibi genetik). Ancak diğer insanlarla kıyaslanıldığında kısa kalıyorsun. Ama dediğim gibi kime göre neye göre.
Peki uzar mıyım? Benim aslında kilomda aşırı fazla. Spora gidiyorum da aşırı fazla yemek yiyorum ne yapsam etsem durduramıyorum kendimi. Diyet falan denedim dengeli beslenme diye dayanabildiğim 2 hafta oldu.

Ortalamaya göre sanırım kısa hocam. Ben de 15 yaşındayım, boy 177 cm. Yaşıtlarım hep 170-180 arası.
Ben 170 de olabilirim. Boyumu ölçtüreli çok olmuştu.

Normal. Bir anda çok atmaya başlarsın. 177 civarı olsan bence gayet yeterli.
O bir an gelse keşke. Toplumda erkek olarak kısa kalmak çok rahatsız edici bir şey. Özellikle şu an olan dış görünüş modası ile bu daha da farklı boyutlara çıkıyor.

Hocam 22 yaşındayım boyum 1.67 fazla takılmayın bu konulara. Boy uzun veya kısa olmasına gerek yok vücut boy kilo oranınız dengeli olsun yeter.
Hocam benim dengeli değil aslında 🙂

babam 170 yada 171 annem 165.
Sen daha uzarsın. Dönemlerine göre baba boyun ortalamanın biraz üstünde, anne boyun baya üstünde. Ben 13 yaşına kadar çok uzayıp sonra durmuş biriyim, o yüzden şu an 1.70'im ama benim boyumun erken durma sebebi genetik sınıra ulaşmış olmammış. (Babam 1.63, Annem 1.50)

171 + 165 + 13 = 349 / 2 = 174.5 +10 -10 olarak değişiklik gösterebilir

O bir an gelse keşke. Toplumda erkek olarak kısa kalmak çok rahatsız edici bir şey. Özellikle şu an olan dış görünüş modası ile bu daha da farklı boyutlara çıkıyor.

Hocam benim dengeli değil aslında 🙂

O zaman yaşına uygun evde egzersiz yapabilir ve kilonu dengede tutabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı