Aodien_yigit
Hectopat
Daha fazla  

Kardeşim boy uzamani spor engellemez bu hareketlere devam et koşu bandinda ilk 10 dk normal devam et ardından 5 dk hafif arttır 10 dk de hafif tempo koş son 5 dakikada bildiğin koş ama dinlenip dinlenip koş. Nefes alıp vermene dikkat et. Boyu önceden bende dert ederdim. Şunları yap; öncelikle ve en önemli olan kısım uyku. 8 saat uyu. Uykudan 30 dakika önce bir cezveye 1 bardak süt koy hafif ısıt sütü. Sonra içine bal koy ballı süt iç. Daha rahat uyumani da saglar. Sadece bunu yapsan bile boyun genetik olarak ulaşabilecek Max seviyeye gelir. Daha da uzamak istiyorsan D3 K2 vitamini var ama kapsül olacak hap şeklinde yani sıvıysa çok etkili olmaz. Internette satılıyor. Bunu her sabah tok karna düzenli bir şekilde at mideye çiğnemeden bol su ile. Bir de üstüne bir barfiks çubuğu veya demirde asılı kal genetik sınırlarında üstünü zorlarsin demirde asılı kalmakta çok önemli. Esnek ol bunun için antrenmanlar var. Şimdi boy tamamen genetik diyen 176'lar gelir. Boy genetiktir ama tamamen değil. Ben uyku, ballı süt ve bir barda asılı kalarak 17 yaşında 7 cm uzadim 187 oldum.
7 cm uzamanın sebebi barda asılı kalman değil genetikten kaynaklı, adamın genetiğinde uzun boy yoksa isterse süt fabrikasını içsin yine uzamaz. Spor ve çevresel faktörlerin yapacağı Max etki 2-3 cm.