- Makaleler
- 1
@Crexyyy Hocam bicycle ve butterfly hareketini gösteren bir video atar mısınız? Bir de sizce kaç set ve tekrar yapmalıyım? Full Body'den kastınız sanırsam tüm vücut çalışmak. Ben kendim önce koşu ve yürüyüş 10 dakika sonra 4 makine kol ve sırt çalışıyorum (akşama makinelerin isimlerini de ekleyeceğim) sonra bacak çalışıyorum ön -oturur pozisyonda- ve arka -yüz üstü olacak şekilde- sonra ise mekik çekiyorum ama decline dumbell Press'teki gibi biraz eğimi düşük şekilde. En son koşu 10 dakika koşu-yürüyüş ile bitiriyorum. Bunların üzerine ne eklemeliyim sizce? Sunduğunuz programlardan bana en uygunu haftada 3 gün spor olanı biraz zorlarsam 4 günde olabilir, buna göre bana yardımcı olursanız minnettar olurum. En az önümüzdeki 2 hafta ve hazirana kadar uygulamayı planlıyorum sonra okul tatil olacağından tekrar memleketimde devam etmeye çalışacağım.
L-kranitin olarak hocam sipariş geçeceğim ancak ampul, kapsül ve sıvı olarak 3 seçenek var hangisi daha iyi olur? Link verirseniz çok hoş olur.
L-kranitin olarak hocam sipariş geçeceğim ancak ampul, kapsül ve sıvı olarak 3 seçenek var hangisi daha iyi olur? Link verirseniz çok hoş olur.