14 yaşında protein açığını kapatmak için toz kullanılır mı?

toprak şen

Hectopat
Makaleler
1
14 yaşındayım. Liseye geçtim, yurtta kalıyorum ve protein ihtiyacımı alamıyorum. Boyum 148. Biliyorum, çok kısayım. Kilom 40. Sizce almam doğru mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
21 yaşındayım. 66 kiloydum 15 gün önce, spora başladım. Aynı besinlerle bol bol beslenmeye başladım, her gün 4 kilo aldım 15 günde. Boyunu uzatmak içinde merdivenleri parmak uçlarıyla zıplayarak çıkmaya çalış ve basketbol oyna. Süt ürünlerinden uzak dur. Düzenli beslenme - basketboll ile hem kilo alırsın hem de boyun uzar. Toza falan gerek yok, kas kütlesi olmadığı için oradan aldığın kilo doğrudan tuvalete gider.

Dostum daha 14 yaşındasın ne protein tozu ne açığı? :D Şu an sen protein tozundan ziyade beslenmen gerekiyor. Yaş 14 boy 148CM ve kilon 40 ise günlük 5 yumurta ve diğer besinler ile protein ihtiyacın karşılıyorsun. Senin amacın burada kilo almak.

Sabah 1 yumurta. Ogle pilav, nohut, salata vb. Aksam patlican falan. Et yok fazla.

Yurtta kalmasam alacağım tavuk yumurta.

Proteinin sadece et veya yumurtada olduğunu sanmıyorsun umarım. Nohutta da iyi protein var, pilavda da var bir miktar. 3 öğün doyacak şekilde beslenip de 30 gramdan fazla protein alamaman imkansız gibi bir şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı