14 yaşında sigara nasıl bırakılır?

Forumdaki kimsenin sana düzgün bir öneri vereceğini düşünmüyorum. Zaten başına kötü şeyler gelince bırakacaksın. Yinede uyarımızı yapalım.

O halde seninle ilgilenmiyorlar o zaman.
Bunu böyle yargılarla çıkaramazsın. Annem polis, babam asker. Mesaileri belli değil, en erken eve 9'da geliyorlar. Bu da benimle ilgilenmeme sebepleri. Ayrıca ben sana aileme karşı konuşabileceğini söylemedim. Sorduğum şey nasıl sigarayı bırakırım? Sende bana öneride bulun, bu kadar basit.

Hocam anlayamazlar. Nasıl anlasınlar?
Sigara kokusu üstüne işler. İlgili bir anne baba sigara içtiğini çok kolay bir şekilde anlar.
Yapman gereken şey durumu ailene anlatman, ve profesyonel destek alman. Utanıyorum gibi bahaneler hayatını sadece daha kötü yapar. Çok geç olmadan ailene durumu anlat.

Bunu böyle yargılarla çıkaramazsın. Annem polis, babam asker. Mesaileri belli değil, en erken eve 9'da geliyorlar. Bu da benimle ilgilenmeme sebepleri. Ayrıca ben sana aileme karşı konuşabileceğini söylemedim. Sorduğum şey nasıl sigarayı bırakırım? Sende bana öneride bulun, bu kadar basit.
18 yaşından büyük olsan bir şey demezdim ama yaşın 14. 18 yaş altına sigara satışı yasak bir kere. Sen gelmişsin nasıl bırakırım diyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı