Hocam anlayamazlar. Nasıl anlasınlar?Daha 14 yaşındasın ve orta okulda sigara içiyorsun annen baban nasıl anlamıyor içtiğini?
Var hocam. Sizin yok mu?14 yaşında sigara mı? Senin annen baban yok mu?
O halde seninle ilgilenmiyorlar o zaman.Hocam anlayamazlar. Nasıl anlasınlar?
Var hocam. Sizin yok mu?
Bunu böyle yargılarla çıkaramazsın. Annem polis, babam asker. Mesaileri belli değil, en erken eve 9'da geliyorlar. Bu da benimle ilgilenmeme sebepleri. Ayrıca ben sana aileme karşı konuşabileceğini söylemedim. Sorduğum şey nasıl sigarayı bırakırım? Sende bana öneride bulun, bu kadar basit.O halde seninle ilgilenmiyorlar o zaman.
Sigara kokusu üstüne işler. İlgili bir anne baba sigara içtiğini çok kolay bir şekilde anlar.Hocam anlayamazlar. Nasıl anlasınlar?
18 yaşından büyük olsan bir şey demezdim ama yaşın 14. 18 yaş altına sigara satışı yasak bir kere. Sen gelmişsin nasıl bırakırım diyorsun.Bunu böyle yargılarla çıkaramazsın. Annem polis, babam asker. Mesaileri belli değil, en erken eve 9'da geliyorlar. Bu da benimle ilgilenmeme sebepleri. Ayrıca ben sana aileme karşı konuşabileceğini söylemedim. Sorduğum şey nasıl sigarayı bırakırım? Sende bana öneride bulun, bu kadar basit.
Hocam yasak ama ülke muz cumhuriyeti olduğundan yasak dinleyen yok. Alkol bile satıyorlar küçüklere.18 yaşından büyük olsan bir şey demezdim ama yaşın 14. 18 yaş altına sigara satışı yasak bir kere. Sen gelmişsin nasıl bırakırım diyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.