TurkishHepiNeyşın34
Hectopat
2 senedir arch kullanıyorum. Hastalık oldu.Hocam sizin linuxla aranızda bağ var galiba.
2 senedir arch kullanıyorum. Hastalık oldu.Hocam sizin linuxla aranızda bağ var galiba.
Şimdi burada yazmayayım ama normal bir şehirde diyelim.Nerde okuyonuz
Hayal kurarsan daha çabuk ve istekli olursun benim düşüncem böyle madem ugrasiyon bir şeyle iyice öğren kazan paranı örnek olarak front end mi yapiyon seviyon öğren güzel seviyede html, CSS js ini kazan paranıBu arada az önceki mesajımda 12 yaşında annesinden para alamayınca unityden para kazanmak isteyenler dedim. Ben 12 yaşında yazılım yapılmaz demiyorum. 10 yaşında bile yapılır hatta insta reels izlemek yerine 12 yaşındaki kardeşim gitsin unity le uğraşsın. Ama para kazanma hayallerine de gerek yok.
Ben backend seviyorum. Hatta web teknolojileri ile aram yok. C ve C++ ı çok severim ben.Hayal kurarsan daha çabuk ve istekli olursun benim düşüncem böyle madem ugrasiyon bir şeyle iyice öğren kazan paranı örnek olarak front end mi yapiyon seviyon öğren güzel seviyede html, CSS js ini kazan paranı
Örnek verdim laBen backend seviyorum. Hatta web teknolojileri ile aram yok. C ve C++ ı çok severim ben.
Ne kadar temelsiz ne kadar bilgisiz bir yorum. Diploman yoksa daha üniversite seçme ekranında elenirsin.Diploma önemsiz bence. Nasıl olsa özelde çalışacaksın, adam senin yapabildiğin projeleri gördükten sonra sana niye diploma sorsun ki üç beş sertifika göstersen de yeter. En faydalı bilgiye ulaşmak için şirketlerle görüş ve çalışanların niteliklerine göz at. Ben mühendislerin işçiden bir farkının olduğunu düşünmüyorum bu devirde. Yurt dışı düşünüyorsan önemli diploma.
Elenirsin kelimesini evlenirsin anladım. Gülmekten kırıldım .Ne kadar temelsiz ne kadar bilgisiz bir yorum. Diploman yoksa daha üniversite seçme ekranında elenirsin.
Elenirsin kelimesini evlenirsin anladım. Gülmekten kırıldım.
Ne kadar temelsiz ne kadar bilgisiz bir yorum. Diploman yoksa daha üniversite seçme ekranında elenirsin.
Canım benim yaşını bilmiyorum ama beni bu arkadaşlarla karıştırma, gayet iyi bir yerden mezun oldum ve sektörü de elimden geldiğince biliyorum. Bazı şeyleri bilmek için ordinaryus olmaya gerek yok. Ama çıkıp bu budur bu da budur dersen cevabını alırsın. Asıl sen çok dolaşma kafan karışmasın.Ülkenin ne halde olduğunu benim yaşıma gelince anlayacaksınız, halen kulaktan dolma boş bilgilerle yıllarınızı feda etmeye devam edin. Bu arada bu arkadaş bitirene kadar var olan mezun işsiz sayısı da en az ikiye katlayacak bunu da göz önünde bulundurun. Üniversitelerin size verdikleriyle uygulama sahasının ilgisinin olmadığını da çok zaman sonra anlarsınız tabi de ben daha fazla aklınızı çelmiyim nasıl biliyorsanız öyle yapın, çok sağlam temelli ordinaryuslar.Yazılımcı olmak için mühendis olmak şart mı?
Selam arkadaşlar, iktisat okuyorum şu an 1.sınıfım ve yazılıma başlayacağım. Mezun olana kadar da yazılımda kendimi geliştireceğim, 4 sene boyunca yazılımda kendimi geliştirirsem ben de yazılımcı olarak çalışabilir miyim yoksa illa yazılım veya bilgisayar mühendisi olmak zorunda mıyım?www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.