Aklıma bu geldi bir an. Bayan kuaföründe çalışabilirsiniz.
Merhaba ben konu da da belirttiğim gibi çalışmak istiyorum. 16 yaşındayım ve kızım. Aslında babama söylemiştim o bana bulacaktı ama abilerime attığı tripten dolayı ben iş bulma kurumu değilim git kendin başar bir şeyler dedi ki bende zaten o yüzden çalışmak istediğimi önceden belirtmiştim ve kabul etmişti. Hatta ben ne istersen alırım falan demişti (alamaz). Bir işe girip bilgisayar almak istiyorum zaman sıkıntım yok özel nedenlerden 1-2 sene okula gitmeyeceğim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Mükemmel ama onun için çalışacağım zaten bilgisayar almak istiyorum. Benim 3 aylık hakkın rahmetine kavuştu...Şey peki yazılım veya logoyla aranız nasıl?
Yakınımızda var deneyeceğim. Ama akraba yok maalesef.Yakın akrabalarının veya yakınınızda bir bayan kuaförü varsa orada da çalışabilirsin.
Mükemmel ama onun için çalışacağım zaten bilgisayar almak istiyorum. Benim 3 aylık hakkın rahmetine kavuştu...
Yakınımızda var deneyeceğim. Ama akraba yok maalesef.
Tek çalışabileceğim yer orası gibi. Birde saçı yapmadan önce kuaför yıkıyor diye biliyorum en azından yüzde 99 bakteri ölüyorBence kuaförde çalışma. Bir sürü insanın pis kılları saçları sana da bulaşır.
Biliyorum ya çok istiyordum bilgisayar bozulmadan önce hatta kuzenime çizmiştim benden büyük o. Baya beğenmişti.. bende şans olsa keşkeBionlukl bilgisayar aldıktan sonra burada logo filan satabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.