16 yaşında nerede çalışabilirim?

Duyduğuma göre düğünlerde 5-6 saatlik garsonluk yaparaka iyi para kazanılıyormuş. Arkadaşlarımdan duymuştum. Sizde çevrenizdeki düğün salonlarına vs sorabilirsiniz ama bu daha çok yazın için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aklıma bu geldi bir an. Bayan kuaföründe çalışabilirsiniz.

Evet teşekkür ederim bayan kuaförünü deneyeceğim. Ama artık pc olmadığı için dramı da yok :')

Merhaba ben konu da da belirttiğim gibi çalışmak istiyorum. 16 yaşındayım ve kızım. Aslında babama söylemiştim o bana bulacaktı ama abilerime attığı tripten dolayı ben iş bulma kurumu değilim git kendin başar bir şeyler dedi ki bende zaten o yüzden çalışmak istediğimi önceden belirtmiştim ve kabul etmişti. Hatta ben ne istersen alırım falan demişti (alamaz). Bir işe girip bilgisayar almak istiyorum zaman sıkıntım yok özel nedenlerden 1-2 sene okula gitmeyeceğim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Yakın akrabalarının veya yakınınızda bir bayan kuaförü varsa orada da çalışabilirsin.

Bence kuaförde çalışma. Bir sürü insanın pis kılları saçları sana da bulaşır.
Tek çalışabileceğim yer orası gibi. Birde saçı yapmadan önce kuaför yıkıyor diye biliyorum en azından yüzde 99 bakteri ölüyor :D
Bionlukl bilgisayar aldıktan sonra burada logo filan satabilirsin.
Biliyorum ya çok istiyordum bilgisayar bozulmadan önce hatta kuzenime çizmiştim benden büyük o. Baya beğenmişti.. bende şans olsa keşke

Technopat Haberler

Geri
Yukarı