Şimdi yaklaşık iki gündür aynı sebepten ceza alıyorum ki bu umurumda değil. Ben sadece adaletsiz olduğunu düşündüğüm bir kuraldan bahsetmek istiyorum. Kural aynen şu şekilde;
17. hatalı mesajı şikayet etmek yerine alıntı yaptığınızda ceza alabilirsiniz. Uygunsuz, silinmesi gereken mesajların beğenilmesi veya rapor edilmemesi nedeniyle de kullanıcı ceza alabilir. Hataları desteklemeyin, çoğaltmayın.
Ceza yediğim konular da şunlar;
www.technopat.net
www.technopat.net
Görüldüğü üzere tam olarak "başkasının yaptığı yazım hatasından dolayı çekilen ceza" olarak özetlenebilir ki bana gerekçe olarak 17.madde sunuldu. 17.maddenin benim aldığım ceza ile alakası bile yok, orada asıl amaç yanlış bilginin yayılmaması. Ama bu kural suistimal edilip ceza veriliyor. Bu kurala kesinlikle düzenleme gelmeli ki yanlış anlaşılmış olduğu çok açık.
Ben başkasının yaptığı hatadan dolayı ceza almamalıyım. Başkaları da almamalı. Kesinlikle bir düzenlemeden geçmesi gerekiyor bu kuralın.
17. hatalı mesajı şikayet etmek yerine alıntı yaptığınızda ceza alabilirsiniz. Uygunsuz, silinmesi gereken mesajların beğenilmesi veya rapor edilmemesi nedeniyle de kullanıcı ceza alabilir. Hataları desteklemeyin, çoğaltmayın.
Ceza yediğim konular da şunlar;
Bu kişiler neden Technopat'ı bıraktı?
@Derek Pappalardo ban yemiş, Çoklu Üyelik'ten sanırım. Kendisi herhangi bir hesap açmadığını söylüyor. Bu kaçıncı haksız ceza oldu bilmiyorum ama yine de haberiniz olsun, kendileri bir süre yoklar 🙂 Ne kadar süre ban yemiş?
Hakkınızda forum ahalisi tarafından bilinmeyen bir şeyi açıklar mısınız?
Ulan tipim yakında bu adam gibi olacak, net diyorum. Şimdi iyice baktım, harbiden benziyoruz ulan Sen şişmansın.
Görüldüğü üzere tam olarak "başkasının yaptığı yazım hatasından dolayı çekilen ceza" olarak özetlenebilir ki bana gerekçe olarak 17.madde sunuldu. 17.maddenin benim aldığım ceza ile alakası bile yok, orada asıl amaç yanlış bilginin yayılmaması. Ama bu kural suistimal edilip ceza veriliyor. Bu kurala kesinlikle düzenleme gelmeli ki yanlış anlaşılmış olduğu çok açık.
Ben başkasının yaptığı hatadan dolayı ceza almamalıyım. Başkaları da almamalı. Kesinlikle bir düzenlemeden geçmesi gerekiyor bu kuralın.
Son düzenleyen: Moderatör: