1700 TL monitör önerisi

Bütçe
1700
@General Pong Krell selam :D.

Neyini biliyorsun mesela? 0 ışık sızması olduğunu mu? 0'a yakın anti Motion blur ile tamamen yok olan Ghostingini mi? Son derece iyi renk gamutunu mu?

Daha iyilerini gördüysen şu şu sebepten daha iyiler der linklerini bırakırsın buraya.
Daha iyi önerenleri gördüm. Hatta nedenlerini de yazıyorlar. @LaMorte

@LaMorte Selam :D, evet attığı monitörde gayet iyi ve alınabilir ama daha iyi olduğunu düşünmüyorum.
Kullanıma göre değişmekle beraber siyah tonlarda kontrast oranı yüzünden siyahlarda daha iyi gradyan sunuyor. Tabii ihtiyaçlar kişiden kişiye göre değişiyor.

Kullanıma göre değişmekle beraber siyah tonlarda kontrast oranı yüzünden siyahlarda daha iyi gradyan sunuyor. Tabii ihtiyaçlar kişiden kişiye göre değişiyor.

Daha teknik bilgiye sahip olan sensin, sadece kullandığım için ve nasıl olduğunu bildiğim için herkese öneriyorum, monitörde ışık sızması yok ghosting yok oyunlarda blurlanma yok, renkler çok iyi ve bu fiyat için bence kusursuz. Sadece gelip bilmeden üzgün atmasını anlayamıyorum.

Bu monitörle ilgili çok konu gördüm gördüm ve yorum yazanların çoğu başka bir öneride bulunmuş. Ben bilmiyorsan diğer önerenlerin bildiği vardır. :)

MSI'ın bazı monitörleri gerçekten başarısız ama bu monitörler olduğuna emin misin? O modelleri önermeyenlerinde neden önermediklerini biliyor musun? Bunu hiç sorguladın mı? Ben herkesin önerdiği ballandıra ballandıra önerdiği bir monitörü herhalde iyidir diye başka bir arkadaşa önerdim forumda, o monitör berbat çıktı mesela. İnsanların söylediklerine göre hareket etmek yerine kendin fikir sahibi olmalısın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı