186 boy için 77 kilo nasıldır?

Yusuf325

Picopat
Daha fazla  
10 aydır spor yapıyorum, boyum 186, 93 kilodan 77'ye indim ama hala yağım var. Hedefim 73-74'te inmek sağlıklı bir şekilde. Salonumdaki hocalar ve çevremdeki insanlar gerek yok diyor, aksine kilo alman gerek diyorlar. Göbeğim 75 cm, kollar 37 (pumpsız), göğüs 100 (pumpsız), omuz da 120 cm (o da pumpsız).

Şuan ne yapmalıyım bilmiyorum, kafam karıştı. Sizce ne yapmalıyım?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

10 aydır spor yapıyorum, boyum 186, 93 kilodan 77'ye indim ama hala yağım var. Hedefim 73-74'te inmek sağlıklı bir şekilde. Salonumdaki hocalar ve çevremdeki insanlar gerek yok diyor, aksine kilo alman gerek diyorlar. Göbeğim 75 cm, kollar 37 (pumpsız), göğüs 100 (pumpsız), omuz da 120 cm (o da pumpsız).

Şuan ne yapmalıyım bilmiyorum, kafam karıştı. Sizce ne yapmalıyım?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Benim abim 1.80, 80 kilo civarı, yağ oranıda %12-15, pumpsız kolu 35-37 cm ona göre karar ver dostum. Adamın formsuz hâli bu. He bide adam 8 yıl taekwondo 2 yıl fitness(aralıklarla)yaptı.

Son düzenleme:
Hiçbir gereği yok şu an olduğun kilo gayet güzel.

186, 77 kilo benim gözümde zargana. Hedefini daha da zargana olmaktansa 80 kilo olmaya ver.

Benim abim 1.80, 80 kilo civarı, yağ oranıda %12-15, pumpsız kolu 35-37 cm ona göre karar ver dostum. Adamın formsuz hâli bu. He bide adam 8 yıl taekwondo 2 yıl fitness(aralıklarla)yaptı.
Reis yaşım 16 da.Abin de sağlamış helal olsun.

186, 77 kilo benim gözümde zargana. Hedefini daha da zargana olmaktansa 80 kilo olmaya ver.
Yokya ben zargana gibi gözükmüyom kalıplı vucudüm.

Hiçbir gereği yok şu an olduğun kilo gayet güzel.
Eminmisin ya?

Yokya ben zargana gibi gözükmüyom kalıplı vucudüm.

Emin misin ya?

Evet zaten zayıf gözükmüyormuşsun tam ideal kilodasın eğer "73 kiloya düşmek beni mutlu edecek" diyorsan düşebilirsin nasıl mutlu olacaksan öyle yap ama fark etmez diyorsan kilon da ideal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı