2 ayda vücut gelişebilir mi?

485936

Hectopat
İyi akşamlar hocalarım ocağın başlarına doğru spora başlamayı düşünüyorum 1 yıllık. Yaşım 15 boyum 174 kilom 76.45 aç karın ile. İlk 2 ay fullbody yapacağım ve bazıları fullbody yapmasına rağmen inanılmaz değişimler gösteriyorlar. Bende böyle bir hevese katıldım. Yemek açısından sıkıntım yok haftanın 3-4 günü et tavuk tüketebiliyorum. Aşırı yağlı aşırı şekerli şeyler tüketmiyorum ev yemekleriyle sadece. İlk 2 ayda ne kadar gelişebilirim sizce haftanın 4-5 günü giderek?

İyi akşamlar hocalarım ocağın başlarına doğru spora başlamayı düşünüyorum 1 yıllık. Yaşım 15 boyum 174 kilom 76.45 aç karın ile. İlk 2 ay fullbody yapacağım ve bazıları fullbody yapmasına rağmen inanılmaz değişimler gösteriyorlar. Bende böyle bir hevese katıldım. Yemek açısından sıkıntım yok haftanın 3-4 günü et tavuk tüketebiliyorum. Aşırı yağlı aşırı şekerli şeyler tüketmiyorum ev yemekleriyle sadece. İlk 2 ayda ne kadar gelişebilirim sizce haftanın 4-5 günü giderek?
En fazla bicepslerin siser.

Boyunla kilon hemen hemen eşit ama yağ vardır önce yağ yakman gerek aksi halde gözle görülür bir şey olmaz.

2 ayda imkanı yok azcık yağ yakarsın o kadar. Fullbody ile inanılmaz değişim örneği verir misiniz? kimse 2-3 ayda hayvani bir değişim yapamaz steroid kullansın gene yapamaz. Instagram'da 5 aylık değişim diye paylaştıkları şey yalan 2-3 yıllık gelişimi 4-5 ay diye yedirmeye çalışıyorlar etkileşim için.

2 ayda imkanı yok azcık yağ yakarsın o kadar. Fullbody ile inanılmaz değişim örneği verir misiniz? kimse 2-3 ayda hayvani bir değişim yapamaz steroid kullansın gene yapamaz. Instagram'da 5 aylık değişim diye paylaştıkları şey yalan 2-3 yıllık gelişimi 4-5 ay diye yedirmeye çalışıyorlar etkileşim için.
Hmm o zaman yanlış biliyorumdur hocam.

Amacım aman aman bir değişim beklemiyorum zaten.

Hmm o zaman yanlış biliyorumdur hocam.
Anca şu şekilde; kişi uzun yıllar vücut geliştirme yapmış ve yüksek kas kütlesi vardır. Bir süre ara verip form hafif bozuluyor yağlanıyor su tutuyor her neyse, kas kütlesi zaten yüksek olduğu için adam 2 ayda tüm yağları yakıyor suyu atıyor iri parçalı kasları ortaya çıkıyor. Bunu görenlerde adam 2 ayda vücut yapmış sanıyor. Kas kütlesi eklemek çok uzun bir süreçtir, 1 yılda genellikle ara vermeden yaparsan 10 kilo kas kütlesi ekleyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı