2 ayda vücut gelişebilir mi?

2 ayda istersen steroide ekmek banarak ye yine bir şey olmaz.

2 ay steoid ile antrenman yaptığında 12.2 kilo kas kazanır.
Sadece steroid ile antrenmansız 1 ayda 3.1 kilo kas kazanıyor X2.

Çok yanlış biliyorsunuz kısaca steroid kas kazanımında çok büyük rol oynuyor.

2 ayda naturel, güzel bir vücut yapabilirsiniz.

2 ayda steroid ile 12 kilo kas mı? o zaman herkes iğneyi vursun Arnold olsun bu nasıl bi kafa :D daha antrenman atmayı bilmeyen 5 kilo dumbell curl zor atan biri steroidin babasını vursun sadece zarar olur, dediğiniz şey ileri seviye antrenman yapanlar için geçerli. Ayrıca 2 ayda natural bir vücut kim yapmışta yapılabileceğini söylüyorsun? ben cidden anlamıyorum 2-3 ay vücut yapıyorlar diyorsunuz da kim yapıyor dediğim zaman örnek bile veremiyorsunuz 2 ayı geç 6 ayda vücut hatları anca toparlanmaya başlıyor fark yaratacak gelişim dediğin en az 1 yıl sürüyor 2 ayda vücut mücut olmaz. Tabii 30 cm kol ve iskeletsi görünüme vücut diyorsanız orasına ben karışmam.

Son düzenleme:
2 ayda steroid ile 12 kilo kas mı? o zaman herkes iğneyi vursun Arnold olsun bu nasıl bi kafa :D daha antrenman atmayı bilmeyen 5 kilo dumbell curl zor atan biri steroidin babasını vursun sadece zarar olur, dediğiniz şey ileri seviye antrenman yapanlar için geçerli, ayrıca 2 ayda natural bir vücut kim yapmışta yapılabileceğini söylüyorsun? ben cidden anlamıyorum 2-3 ay vücut yapıyorlar diyorsunuz da kim yapıyor dediğim zaman örnek bile veremiyorsunuz 2 ayı geç 6 ayda vücut hatları anca toparlanmaya başlıyor fark yaratacak gelişim dediğin en az 1 yıl sürüyor 2 ayda vücut mücut olmaz. Tabii 30 cm kol ve iskeletsi görünüme vücut diyorsanız orasına ben karışmam.
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJM199607043350101

2 ayda 12 kilo kas mı😂😂😂😂

Steroid kullanmasa bile 1 ayda 3 kilo kas mı😂😂😂😂

O kadar güldüm ki başım dönüyor.

Paylaştığınız yazı 27 sene öncesinden kalmadır. Ayrıca sunduğunuz bilimsel makaleyi okumamışsınız bile. Makalenin sonuç bölümünde, steroid kullananlarda 2.5 ayda 6kg kilo artışı görüldü, fakat bu 6kg kas değil, toplam vücut ağırlığının yükselmesidir. Yani Ayda en fazla 2-2.5kg kas elde edebilir steroid kullanan birisi, fakat yeni başlayan kişiler değil, önceden vücut geliştirme geçmişi olanlarda geçerli bu. Önceden vücut geliştirme deneyimi olan kişiler; Yeni spora başlayan kişilere göre kas hafızası olduğundan dolayı daha hızlı kas kütlesi elde ederler.

Sunduğunuz makaledeki yazı:
"Testosteron artı egzersiz grubundakilerin vücut ağırlığında ortalama 6,1 kg'lık bir artış görüldü"

Ayrıca yapılan bilimsel çalışmalara göre erkeklere de kadınlara da 3 aylık kas geliştirme programı uygulanmış, yaklaşık %5 kas gelişimi olduğu gözlemlenmiştir. Yani ortalama 80 kiloluk bir erkekte doğru orantı kurar isek 3 ayda 4kg kas gelişimi olduğu gözlemlenmiştir, bu da aylık 1.33kg kas kütlesine eşittir. Yani sizin dediğinize bakar isek; Sizin iddianız asıl doğru olanın 2 katı + 0.5kg kas kütlesi demektir.

2 ayda en fazla 2.5kg kas kütlesi elde edersin ki bu da 80 kiloluk bir vücutta fark yaratmayacaktır çünkü vücuttaki büyük kas gruplarına gidecektir bu kas kütlesi, bu da dediğim gibi fark yaratmayacaktır.

Son düzenleme:

Arnold + ronnie genetiklerini birleştir üstüne haftada 500 mg Trenbolone'u ekmek arasına koyup ye yine de 2 ayda 12.5 kg kas kütlesi kazanamazsın.

Vücut geliştirmenin bu kadar kolay bir şeymiş gibi lanse edilmesine üzülüyorum, sonra yeni başlayan kardeşlerimiz 2 ayda bir şey olmadığını görünce sporu bırakıyor. İki kelime devamlılık, azim. Genetiksel faktörler çok önemlidir, örnek vermem gerekirse ben 1.86 boyunda 63 kilo başladıydım ve kas kütlem neredeyse yoktu kemiklerim sayılıyordu, 1 yılın sonunda 86 kiloya kadar çıktım ama aldığım 23 kilonun sadece 10-11 kilosu kas kütlesidir anca. Vücudumdan hala memnun değilim çünkü genetik olarak kol ve göğüs kaslarım küçük, omuzlar geniş haliyle sırtta dolu duruyor lakin önden sırıtıyor. 1.81 boyunda 78 kilo arkadaşım var 2-3 yıldır yapıyor ve kas hatları kütlesi neredeyse oturmuş ve benden büyük duruyor, kas kütlesi benden daha fazla. Olay tamamen budur. Yani bu işler bir kaç ayla olamaz, 2 kilo kas kütlesi eklemeyle vücut olmaz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı