2 aydır işsiz kalmak

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 3600 3.6ghz 6 core 12 thread
MSI GeForce GTX1080 Ti GAMING X 11GB GDDR5X 352Bit DX12
2X16 32 GB GSKİLL RİPJAWS 3600 MHZ RAM
4 TB HDD 7200 RPM 3+1
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD
NZXT C750 BRONZE80PLUS 750 WATT PSU
Meslek
Usta öğretici / Resepsiyonist
Liseden mezun olalı 2 yıl olacak fakat ben hala ne yapmam gerektiğini bilmiyorum 6 ay okulda çalıştım usta öğretici olarak ve okul ile.
Anlaşamayıp ayrıldım sonra otelde bir işe başladım fakat otelden de para alamadığım için orayı da bıraktım şimdi ise boşluğa düştüm ve neredeyse iki aydır işsizim. Ne yapmam gerekiyor? En ufak fikrim yok askerliğim de yaklaştı kafam çok karışık. Yardımcı olur musunuz?
Dip not: Normalde bu konu ile alakalı bir konu açmayı düşünmüyordum ama çok çaresiz hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Liseden mezun olalı 2 yıl olacak fakat ben hala ne yapmam gerektiğini bilmiyorum 6 ay okulda çalıştım usta öğretici olarak ve okul ile.
Anlaşamayıp ayrıldım sonra otelde bir işe başladım fakat otelden de para alamadığım için orayı da bıraktım şimdi ise boşluğa düştüm ve neredeyse iki aydır işsizim. Ne yapmam gerekiyor? En ufak fikrim yok askerliğim de yaklaştı kafam çok karışık. Yardımcı olur musunuz?
Dip not: Normalde bu konu ile alakalı bir konu açmayı düşünmüyordum ama çok çaresiz hissediyorum.

Hocam ben lise 1 terkim şu an havalimanında çalışıyorum askerlik şartı vardı neyse ki erkenden askerliği yaptığım için sorun olmadı öncelikle askerlikten kurtulun ileride sorun olabilir.

Bizde adam gibi iş bulamıyoruz ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı