2. el alışverişte kandırıldım

Suç duyurusunda bulunmanı tavsiye ederim uğraşacak vaktin mecalin varsa deceğim de bu virüs cart curt curcunası falan fişman kurumları çok meşgul ediyor ne çıkar ki.

Pazartesi para yatmazsa hesabıma süreç başlar. Virüsün üzerine protista yollar gene aşarım engelleri.
Hemen git başvuruda bulun adam senden çaldığı parayı misli ile vermesi sana da komik gelmiyor mu :D.
Süreçte ne normal gitti ki zaten kafam allak bullak.

Abi zaten sen ifade verdikten sonra evrak karşı taraf ifade verene kadar savcılığa gitmez. Pazartesi arkadaş parayı göndermezse çok vakit kaybedersin sen yarın git şikayetçi ol, gerçekten parayı gönderirse evrak savcılığa ulaşmadan iptal ettirirsin. 4500 TL(sanırım bunu yazmıştın) gönderecek değil bu %100 dolandırıcı sen kimi tanıyon 2800 alıp 4500 veren bu seni yiyor.

Dert etme kardeşim 2 ay önce sahibinden biride beni dolandırdı tıpış tıpış paramı ödedi.
Yapman gerekenler
Önce yazişmanin ekran görüntülerini + telefon arama kayıtlarının ekran görüntülerini + banka havale EFT dekontunu ekran görüntülerini
USB ye at. Sonra krakola git olayı anlat görselleri polise taktım et o para yolladığım ibandan adam belli yani.5-10 gün sonra polis seni arar 😀. Kim olduğun söyler.
Hocam savcılığa suç duyurusunda bulunmak daha iyi değil mi? Misal dolandırıcı Karsta yaşıyorsa ben İstanbuldaki polise olayı anlatsam ne kadar kâleye alır ki?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı