2 Milyona TOGG alınır mı?

Gideceğiniz yere göre değişir aslında örnek veriyorum İstanbul'dan fethiyeye gidecekseniz İzmir'e kadar zaten oksijen tesisleri var tam 31 tane orada istasyon sıkıntısı çekmezsiniz ama İzmir'den sonra rotanızı şarj istasyonlarına göre ayarlamanız lazım.
Hatay’dan Samsuna gidiyorum her sene en az 2 kere. Yaklaşık 1000km git gel 2000km yapıyor. Yolda çok az şarj istasyonu görüyorum. Aslında yolda kalmaktanda korkmuyor değilim.😂

Hatay'dan Samsuna gidiyorum her sene en az 2 kere. Yaklaşık 1000km git gel 2000km yapıyor. Yolda çok az şarj istasyonu görüyorum. Aslında yolda kalmaktan da korkmuyor değilim.😂

Hocam artık her yerde şarj istasyonu var. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Ailem 2024 senesinde TOGG satın almıştı. Airbag sensör arızası, AC ile şarj olmayaşı, adasın çalışmaması, akü ve yazılım arızaları bitmemişti. İzmir TOGG yetkili servisine aracı bıraktığımızda 45. günün sonunda arabayı geri alabilmiştik. Yetkili servis nasıl hala bilmiyorum fakat yaşadığımız en sinir bozucu arızalar bunlardı.

Hatay'dan samsuna gidiyorum her sene en az 2 kere. Yaklaşık 1000km git gel 2000km yapıyor. Yolda çok az şarj istasyonu görüyorum. Aslında yolda kalmaktan da korkmuyor değilim.😂

Ege ve Marmara bölgesinde şarj istasyonları konusunda çok sıkıntı çekiceğinizi düşünmüyorum ama İç Anadolu ve doğu Anadolu bölgesinde çekebilirsiniz ayrıca benim bildiğim arabaların şarjı bitse bile 15-20 km rezerve güç oluyor.

Yani neden aksiyona giriyonuz ki temizinden tesla alın geçin. TOGG zaten isterse en iyi araba olsun ben yine almazdım şahsen.
Di mi isterse altindan, Isterse Rolls Royce kalitesinde olsun. Ulkenin 2 berbat kitlesi var. 1. orneklerini konuda goruyorsunuz. 2. ornegi de bu projenin ortaya cikmasini saglayan partinin destekcileri. Bir grup ulke adina ne kadar mukemmel sey yapilirsa yapilsin parti yuzunden "pis kaka" der bir grup da malum parti ulkeye ne kadar zarar verirse versin gormezden gelir. Ayni seyin lacivertisiniz. Tesla genel anlamda TOGG'dan daha basarili ama TOGG'un iyi oldugu yonleri bu sekilde umursamayarak vatansever olmuyorsunuz. Komik oluyorsunuz. Bu tur konulara girmemem gerekti ama yeter. "Iy one TOGG mu Italyan kanka o" tarzinda yorum yapan sempanzeler var birde. Genelleme yaptim bu arada. Alinan alinsin. Araclar hakkinda asiri bilgim yok, TOGG'u sirf isine gelmedi icin elestiren tayfanin cogunlugu da benim gibi araclardan cok da anlamiyordur. Ha bir de daha kW ne onu bilmeyip yorum yapan tayfa var. Klasik laflari "Tesla super TOGG'u nabacan" olur. Ama Tesla neden TOGG'dan daha iyi soylemez. Bilmiyor çünku tek amaci karalamak.

Son düzenleme:
İyi akşamlar. Sıfır TOGG T10X V2 uzun menzil alınır mı? Gelecekte fiyatlar ne halde olur, tahminleriniz nedir?
Kesinlikle alinir, Tesla da bir diger secenek ama konfor onceliginiz ise TOGG kesinlikle daha konforlu ozellikle koltuklari baya rahat, ekrandaki yazilimsal sorunlarin cogunun onune gecildi suan ekranlar cogu aractan daha akici bir sekilde calisiyor ama tabii ki ufak tefek sorunlar devam ediyor, sifir alacaksaniz sorun yasama ihtimaliniz baya dusuk. Aracin en buyuk eksisi isi pompasi fakat her isi pompasi olan aracin da isi pompasi verimli olmuyor, ama tabii ki isi pompasi olmadigindan dolayi kisin biraz menzil kaybi olabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı