2000-2500 TL'ye LG G4 vs S6?

LG G4 için 2400 TL fiyatı doğruladığı söyleniyor.* Ayrıca G4 kullanım süresi testi de yapılmış.
lg-g4.jpg

Ben de G4'ü almayı çok istiyorum ama 100 lira farkla 3,5 saat kullanım süresinin düşmesi beni üzüyor. Samsung'a da para vermek istemiyorum. Neden bizi bu kadar ikilemde bırakıyorlar ki?

Bakın bu kıyaslamalara girmeyin. Konu basit testleri geçin. İşlem gücüne bakacak olursan snapdragon 615 bile yeterli iken bu farklara girmeyin. Pil sonucu'da neye göre hangi koşulda yapılmış bilmek lazım. Samsung s6 modelinde çıkan ram sorunu ve her ülkeye ayrı kamera lensi kullanıldığı gibi şeyler var iken bir durmak lazım. Testler'de ise şöyle bir durum var. Bu testler doğru sonuç vermiyor. İçindeki arayüzün kodları veya işlemci kodları bir ara intel işlemcilerde nasıl işlemin yarısı yapılıyor ve yüksek oluyordu. İşte bunun gibi kandırmalar yapıyor olabilir. Yani boş testlere bakmanın alemi yok. Pil testleri donanım haber ve teknoseyir'den gelince iyi mi, kötü mü anlarız. Tabi technopattan'da oyun testlerine bakarız. Burada en önemli etken sd carda ihtiyacın var mı? Çıkabilen pil sana bir avantaj mı? Bundan sonra hangisinin tasarımı hoşuna gitti. Eğer sana uyanlara bu sorular ile cevap buluyor isen gerisine bakmazsın bile.

Recep Abi' nin de dediği gibi performans konusunda S6 tasarımda G4, benim önerim S6' dan yana. Kamera performansında birbirine yakın telefon neredeyse aynı kamera performansını alacağınız telefonlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı