Vallahi ben de pek güvenememiştim fakat şu son 1 yıl içerisinde hem anneme hem babama ilk akıllı telefonları alındı. İlk aldığımızda şarjları yarım günü götürmüyordu, sonradan sonradan 1.5 gün götürmeye başladılar. Arkasında başka bir neden de bulamadım, benim telefonumda da öyle olmuştu.Bir ay bekleyin batarya açılsın durumları şu an ki güncel bataryalar için geçerli değil. Keşke g4 alsaydın ama s6 da işini görür.
Şahsi fikrim olamaz mı keşke g4 alsaydı s6 daha kötü demedik ya [emoji51]Keşke G4 alsaydın ama S6'da işini görür ne demek? S6 performans noktasında G4'den çok daha güçlü bir telefon. Kamera konusunda da iki cihaz gayet başarılı, aradaki farkı hissetmezsin.
Vallahi ben de pek güvenememiştim fakat şu son 1 yıl içerisinde hem anneme hem babama ilk akıllı telefonları alındı. İlk aldığımızda şarjları yarım günü götürmüyordu, sonradan sonradan 1.5 gün götürmeye başladılar. Arkasında başka bir neden de bulamadım, benim telefonumda da öyle olmuştu.
Ayrıca eski telefonlar da değiller. Annemde G3, babamda da S4 vardı. Ben de Z1 kullanıyorum şuanda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.