LG G4 vs Galaxy S6?

Bir ay bekleyin batarya açılsın durumları şu an ki güncel bataryalar için geçerli değil. Keşke g4 alsaydın ama s6 da işini görür.

Merhaba kardesim g4 alali nerdeyse 1 hafta oldu oyun performansi vs cok iyi asphalt olsun modern combat olsun tasarim olsun ses olsun kamera olsun super ikiside seni uzmeyecek cihazlar senin içine hangisi siniyosa onu al.

5 aylık G4 kullanıcısı olarak sana tamamen bağımsız cevaplar vereceğim dostum.
1- Kesinlikle tartışmasız işlemci ve grafik performans olarak S6 galip yani ben arkadaşla aynı oyunları oynadım yan yana gerçekten s6da çok akıcı G4 okadar akıcı değil.
2- Pil konusunda S6 bir adım önde ama ben öyle saatlerce fark attığını düşünmüyorum g4 ile sabah 7de çıkıp gün içinde internet mesajlaşma ve clash of clans oynayarak akşam saat 8 de geldiğimde halen %20-25 civarı şarjım kalıyor.
3- Kamera konusunda çok fark olmasada G4 önde özellikle G4 deki manuel modda çektiğin fotoğraflar mükemmel oluyor.
4- Ekran konusunda bence PPİ a takılma çünkü S6 5.1 inç G4 5.5inç bu yüzden s6da ppi yüksek ama Quantum IPS ekran gerçekten renk doğruluğu parlaklık yani 10 üzerinden 9.5 hatta 10. S6daki Amoled ekranı ben sevmiyorum renkleri acaip derecede sıcaklaştırıyor gerçek renkleri yansıtmıyor.

Bu kriterleri iyi değerlendir kesinlikle LG fanlığı yapmam doğru olanlar bunlar.. Şimdiden hayırlı olsun​

Bir ay bekleyin batarya açılsın durumları şu an ki güncel bataryalar için geçerli değil. Keşke g4 alsaydın ama s6 da işini görür.
Vallahi ben de pek güvenememiştim fakat şu son 1 yıl içerisinde hem anneme hem babama ilk akıllı telefonları alındı. İlk aldığımızda şarjları yarım günü götürmüyordu, sonradan sonradan 1.5 gün götürmeye başladılar. Arkasında başka bir neden de bulamadım, benim telefonumda da öyle olmuştu.

Ayrıca eski telefonlar da değiller. Annemde G3, babamda da S4 vardı. Ben de Z1 kullanıyorum şuanda.

Keşke G4 alsaydın ama S6'da işini görür ne demek? S6 performans noktasında G4'den çok daha güçlü bir telefon. Kamera konusunda da iki cihaz gayet başarılı, aradaki farkı hissetmezsin.
Şahsi fikrim olamaz mı keşke g4 alsaydı s6 daha kötü demedik ya [emoji51]
Vallahi ben de pek güvenememiştim fakat şu son 1 yıl içerisinde hem anneme hem babama ilk akıllı telefonları alındı. İlk aldığımızda şarjları yarım günü götürmüyordu, sonradan sonradan 1.5 gün götürmeye başladılar. Arkasında başka bir neden de bulamadım, benim telefonumda da öyle olmuştu.

Ayrıca eski telefonlar da değiller. Annemde G3, babamda da S4 vardı. Ben de Z1 kullanıyorum şuanda.

Bende g4 aldım ilk zamanlar su gibi içiyordu sanki sonra daha iyi gelmeye başladı ama tamindirde okuduğum kadarı ile bazı bilinen eski batarya gerçekleri günümüzdeki bataryalar ile karıştırılıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı