2000-2500 TL'ye LG G4 vs S6?

Tavsiyem LG G4. Metal çerçeve, hafif kavisli QUANTUM IPS 2K ekran, 3000mAh batarya, yeni arayüzü ile 2399TL'ye Samsung Galaxy S6'dan çok daha mantıklı bir tercih. İşlemcinin SD808 olması kötü değil. Kağıt üstündeki sayılara bakarak yanılmayın. Harika bir şekilde optimize edilmiş LG G4.
Hocam öyle bir anlatmışsınız ki, sanki 5 senedir G4 kullanıyorsunuz.

Siz de haklısınız muhakkak kendinize özgü nedenleriniz vardır. Sorum şu olacaktır size:
G2 ve G3'teki ya da başka kronik sorunların olmayacağından nasıl bu kadar eminsiniz? Bu kronik sorunlar* sizi LG G4**'ten soğutabilir.
* Varlığı belli olup/olmayan sorunlar
** Kağıt üzerindeki değerlere bakıldığında.

Son düzenleme:
Cihazda SD810 kullanılmadı mesela bu kronik sorunlardan birinin önüne geçmek için. Bir diğeri, 2K ekran çok şarj tüketiyor diye Quantum IPS kullanıldı. Daha az enerjiyle daha iyi görüntü veren teknoloji.
Zaten G2'de, G Flex 2'de ve G3'te olan kronik sorunların önüne geçilerek tasarlandığı için bu şekilde konuşuyorum. Premium kasa diyenleri susturmak için de metal çerçeve ve hakiki deri kapak seçeneği kullanılmış.

Elbette siz de haklısınız ama bunların sadece kağıt üstünde kalma ihtimali olduğu düşünüyorum. G3 ve G2 modellerinde olan kasa çatlamasının bu modelde olmayacağını düşünüyorum.
Hala içimde bir şüphe olduğunu belirtmek isterim. Beklemenin daha doğru olduğu düşüncesi içerisindeyim.

Tavsiyem LG G4. Metal çerçeve, hafif kavisli QUANTUM IPS 2K ekran, 3000mAh batarya, yeni arayüzü ile 2399TL'ye Samsung Galaxy S6'dan çok daha mantıklı bir tercih. İşlemcinin SD808 olması kötü değil. Kağıt üstündeki sayılara bakarak yanılmayın. Harika bir şekilde optimize edilmiş LG G4.

Ben de optimizasyonunun mükemmel olduğunu düşünüyorum ama 2399 TL yerine 100 lira daha verip S6 almak bana daha mantıklı geldi. Samsung'un kendi işlemcisi, büyük ısınma sorunu olmayan bir işlemci. Açıkçası fiyatı üzdü diyebilirim.

Bekleyebilirsiniz. Ben sadece piyasadaki amiral gemilerinden daha iyi olduğunu söyledim. Bunun yanı sıra Asus Zenfone 2 de düşünülebilecek cihazlar arasında.

Asus Zenfone 2'yi Türkiye'ye getirene kadar dolar kuru 3 lirayı falan aşacak, telefon eskiyecek yahu.

Ben hiç kimseye Samsung ve Sony tavsiye etmem. Bunun en önemli sebeplerinden biri, firmaların kullanıcıyı enayi yerine koymalarıdır. Bu bariz ortadadır, fanboylar dışında bunu herkes görüyor.
S6 ve G4 arasında, kullanım açısından işlemci tarafında bir fark yok. 14nm, 20nm'den daha iyi olabilir. Önemli olan bunu kullanırken hissetmek. Her iki cihaz da aynı performansı veriyor. Çünkü cihazları zorlayan bir şey kullanmıyoruz. G4'ün artılarını sayacak olursak, arayüz, ekran, batarya, kamera ve tek elle çok daha rahat kullanım sunan kavisli tasarım. Saydığım artılar, telefondaki en önemli unsurlar. Bizim için önemli olan zaten günlük kullanımda bize sundukları. İşlemcinin 14nm olması ya da olmaması bir artı ya da eksi sayılmıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı