2019'da iPhone 7 alınır mı?

KODESA

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, kullandığım Samsung J6+ telefonumu satıp onun yerine iPhone 7 almayı düşünüyorum. Arkadaşlarım iPhone 7 Plus al diyor ancak benim o kadar param yok. Sizce 2019 yılında iPhone 7 alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, kullandığım Samsung J6+ telefonumu satıp onun yerine iPhone 7 almayı düşünüyorum. Arkadaşlarım iPhone 7 Plus al diyor ancak benim o kadar param yok. Sizce 2019 yılında iPhone 7 alınır mı?
Alınır tahminen 2 yıl gider IOS desteği olarak. Eğer bütçen kısıtlı ise alabilirsin.

Bence iOS alınmaz. Vereceğin paralara ne telefonlar var. Ha illaki alacam diyorsan, bence biraz daha bekle 12 çıkınca 8 alırsın :)
Az bir miktar daha biriktirip S9 almanızı tavsiye ederim.
S9+ öneririm.

Alınır, 7 Plus ile 7 arasında işlemci farkı yok ikisinin de desteği aynı anda bitecektir ki en az 5 yıl daha destekler gibi gözüküyor. O fiyata alabileceğiniz Android telefonlardan daha uzun süre kullanabileceğiniz gibi bir gerçek de var.

Bence alınmaz çünkü apple ama artık telefon pazarında yenilikler var. Mesela full ekranlı falan. Bence eski kalıyor iPhone 7 onun yerine Huawei tarafına bak derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı