2021'de Windows 7 kullanıyor musunuz?

Merhaba arkadaşlar. Aramızda halen daha Windows 7 kullanan var mı? Eğer kullanıyorsanız gerçek bilgisayarda mı yoksa sanal bilgisayarda mı kullanıyorsunuz? Ayrıca hala neden kullanıyorsunuz?

Ben sanal makinede Windows 7'yi bol bol kullanıyorum çünkü Windows 7'nin arayüzü bence günümüzde bile hala çok güzel. Eğer desteği kesilmeseydi gerçek bilgisayarda da kullanırdım. En sevdiğim işletim sistemidir kendisi.
Kullanmıyorum sistemim gereği. Fakat kullanılır ama Win8.1 daha iyidir.
 
Windows 7, Microsoft'un yaptığı en iyi 2. işletim sistemiydi. Hala performansı için kullanılır, desteği kesilip kesilmemesi önemli değil. Sıradan ev kullanıcısıysan Windows 7 sana fazla bile.
 
Windows 7 performans için tüm Windows sürümleri arasında en iyisidir. Masaüstünde gazete okumayı marifet sananlar gidip Windows 10 ve Windows 11 güzellemesi yapabilir. Sırf hava durumunu taskbarımda göreceğim diye her alanda performans kaybı yaşamayı istemek ancak delüzyonel bir insanın isteği olabilir.

Fırsatınız varsa bir saniye bile durmadan downgrade yapın W7'e. Bir de şu programlar uyumlu değilciler var. hshsdfhf Yıllardır kullanıyorum w10'un açıp da w7'nin açamadığı bir program, oyun daha görmedim.
 

Geri
Yukarı