2024'te Xbox One alınır mı?

• Konuyu başlatan Arel1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 7.666
Net bir bütçem yoktur ama 4k civarında olur.

Ekran kartı takılabiliyor biliyorum ama işlemcide değişmesi gerekiyor, test videolarına baktım, oyunlarda hiç fps artışı olmuyor.

Bilmiyorum ben xbox one diye arattım öyle çıktı, x mi s mi olduğunu anlamadım ben.

Series s bütçemi aşıyor, sıfırları 12k arasında, ikinci elde 7k dan aşağıya göremedim ben.
Peki Ps4 alınırmı biraz daha bütçe çıkarsa?

Bütçemi aşıyor hocam, ikinci elleri 7k dan başlıyor o kadar çıkamam.
@Ertugrul541

5k civarında ps4 var, one s mi desem, ps4 mü desem peki sizce?
PS4 özel oyunlarını oynamak istiyorsanız mantıklı olabilir. @KİNGSEMİH 'e katılıyorum. İlk yıllarında harika konsollardı fakat son 10 yılda konsol ve oyun sektörü o kadar hızlı gelişti ki PS4 ve Xbox One, fosil izleri göstermeye başladı gibi.

Siz Sony oyunları oynamak istiyorsanız alınabilir başka türlü alınmaz fosil cihazlar bunlar.
Ben apu sistem almayı düşünüyordum ama oynayabileceğim oyunlar işlemci ağırlıklı oyunlarla kalacak sadece maalesef, ekran kartı taktığımda da işlemcide değişmesi gerekli (işlemci değişmeden oyunlarda fps artışı olmuyor) ve biraz pahalı oluyor toplama olunca.

Kararsız kaldım açıkcası biraz siz ne dersiniz, 2.el ps4 mü, one s mi, yoksa apu sistemmi?
Ve neden olduğunuda söylerseniz.

PS4 özel oyunlarını oynamak istiyorsanız mantıklı olabilir. @KİNGSEMİH 'e katılıyorum. İlk yıllarında harika konsollardı fakat son 10 yılda konsol ve oyun sektörü o kadar hızlı gelişti ki PS4 ve Xbox One, fosil izleri göstermeye başladı gibi.
Ben daha çok f/p bir şey arıyorum, ps4'ün desteği kesilecek diye biliyorum bu sene ama yeni nesil pek çok oyunu açabiliyor hala.

Ben apu sistem almayı düşünüyordum ama oynayabileceğim oyunlar işlemci ağırlıklı oyunlarla kalacak sadece maalesef, ekran kartı taktığımda da işlemcide değişmesi gerekli ve biraz pahalı oluyor toplama olunca.

Kararsız kaldım açıkcası biraz siz ne dersiniz, 2.el ps4 mü, one s mi, yoksa apu sistemmi?
Ve neden olduğunuda söylerseniz.
Tam hangi oyunları oynamayı düşünüyorsunuz?

GTA Online, PES 23 genelde.
Bu oyunlar biraz daha önceliklim, onun dışında da illa şu oyun olacak dediğim bir oyun yok.

One S alın o zaman. Sebepleri:
1-Takar çalıştırırsın rahatça oynarsın ama Xbox'ta çok GTA oyuncusu var mı emin değilim Online tarafında. Ona bakın.
2-Çalışırken PS4 gibi süpürge sesli değil. Sessiz bir konsol.
3-PS4'ten daha hızlı.
4-APU sistem bence keyif vermez. Eninde sonunda yükseltme isteyecek paranızı biriktirip daha sonra normal sistem toplamanız daha iyi olur.
Ben böyle yapardım tercih sizin One S alırdım yani.

One S alın o zaman. Sebepleri:
1-Takar çalıştırırsın rahatça oynarsın ama Xbox'ta çok GTA oyuncusu var mı emin değilim Online tarafında. Ona bakın.
2-Çalışırken PS4 gibi süpürge sesli değil. Sessiz bir konsol.
3-PS4'ten daha hızlı.
4-APU sistem bence keyif vermez. Eninde sonunda yükseltme isteyecek paranızı biriktirip daha sonra normal sistem toplamanız daha iyi olur.
Ben böyle yapardım tercih sizin One S alırdım yani.
Yani, apuya ekran kartı taktığımda yine normal bir pc nin fiyatına gelecek, aynı hesap olacak.
İnternetden videolarını izlediğimde ps4'ün 1080p desteği var oyunlarda, xbox 900p veriyor.
2k daha çıkıp ps4'ü 5k ya almaya değer mi?

Neden alınmasın? adamlar sırf nostaljiyi seviyor diye kaç yıllık nintendolar alıp oynuyorlar xbox one halihazırda güzel bir konsol yeni oyunlar varmı yokmu pek bilmem ama zamanında çıkan oyunları alır oynarsın mutlu olursun eğlenirsin tabi alabiliryorsan ps5 almanı öneririm fakat xbox one güzel konsoldur

Neden alınmasın? adamlar sırf nostaljiyi seviyor diye kaç yıllık nintendolar alıp oynuyorlar xbox one halihazırda güzel bir konsol yeni oyunlar varmı yokmu pek bilmem ama zamanında çıkan oyunları alır oynarsın mutlu olursun eğlenirsin tabi alabiliryorsan ps5 almanı öneririm fakat xbox one güzel konsoldur
Ps5 kadar bütçem yoktur hocam, fiyatıda uygun, 3 k civarında ama 1080p desteği yok herhalde, ps4 ile karşılaştırmasını izlediğimde 900p de kalıyordu.
Ps4 ile aralarında 2 k var.
Hiç konsol sahibi olmadım ben, xbox mı iyi bu fiyatda ps mı?

Hala PS2, PSP ve PS3 oynuyorum. Çok zevkliler :)

Ps5 kadar bütçem yoktur hocam, fiyatıda uygun, 3 k civarında ama 1080p desteği yok herhalde, ps4 ile karşılaştırmasını izlediğimde 900p de kalıyordu.
Ps4 ile aralarında 2 k var.
Hiç konsol sahibi olmadım ben, xbox mı iyi bu fiyatda ps mı?
alabiliyorsan 2k daha bul ps al daha güzel oyunlar var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı