444617
Decipat
- Makaleler
- 6
35 saat olacak 20 dk sonra.Hocam yatın yatağa ninni açın uykunuz gelir.
Şaka bir yana yatakta uzun bir süre kitap okuma gibi göz yorucu etkinlikler yapmayı deneyebilirsiniz.
35 saat olacak 20 dk sonra.Hocam yatın yatağa ninni açın uykunuz gelir.
Şaka bir yana yatakta uzun bir süre kitap okuma gibi göz yorucu etkinlikler yapmayı deneyebilirsiniz.
Hocam git aktardan papatya çayı al. Hava kararınca akşam 21:00 gibi felan gir bi ılık duş al üstüne papatya çayı demleyip iç mışıl mışıl uyursun bence. Ayrıca sigara içme bu saydığım işlemleri yaparken uyku açıyor sigaraNedeni bilmiyorum uykum gelmiyor. 27 Temmuz saat 9.00'da uyandım ve tam 30 saat 32 dakikadır uyuyamıyorum. Ne yapmam lazım deliriceğim? Paronaya yok. Şu 30 saatte 80 sigara rahat içmişimdir. @Linuxginar hocam size darıldım. Bu konuya yardım etmediniz: Kali Linux'ta güncelleme olmuyor Parrot kullanıyordum 1 haftadır keşke gecmeseydim daha az tool var.
35 saat olacak 20 dk sonra.
27'nci saatte bunları yazdım ve moderatör düzenlemedi.başta beynin bilişsel fonksiyonlarını yerine getirmesini engeller. Konsantrasyon güçlüğü, unutkanlık, motor reflekslerde azalma, 24 saatlik uykusuz kalmanın sonuçları arasında görülebilir. Ayrıca uykusuz kalmak el – göz kordinasyonunu bozmak, karar alma mekanizmanızı düzensizleştirmek gibi günlük hayatı 1. dereceden etkileyen rahatsızlıkların da oluşmasına neden olur? 24 saatlik bir uykusuzluk süreci duygusal dengesizliklere neden olabilir? Bununla beraber, işitme duyusunda azalma gibi ciddi yan etkiler özellikle araba kullanırken ya da günlük hayatın koşuşuturması içerisinde ciddi sorunların oluşmasına neden olabilir?
ortalama 30 saniye süren ve mikro-uyku denen uyku nöbetleri geçirirsiniz. Bu da kafanızın karışmasına ve kendinizi çok yorgun hissetmenize neden olur? Bağışıklık sisteminiz yavaşlamaya başlar. Virüs ve bakteri kapma olasılığınız artar. Halüsinasyon görme olasılığınız çok yüksektir. Stres seviyeniz artar ve kendinizi aşır yorgun ve sinirli hissedersiniz. Kaygı bozukluğu yaşamanız da muhtemeldir.
İlk gece 1 kola ve bugün de 1 kola başka kafein tüketmedim.Kafein falan mı tükettiniz?
Benim amacım 48 saat sonunda halüsinasyon görecek miyim? Şimdiden güneşi siyah görmeye başladım. (Tabii en basta amacim bu değildi son 2 saattir böyle düşünüyorum)Uzanıp relax müzikler, asmr'ler deneyebilirsiniz, iş görebilir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.