3000 TL'ye Acer aspire VN7-791G Önerir Misiniz ?

BlackStone.

Kilopat
Katılım
8 Aralık 2014
Mesajlar
98
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben 25/12/2014 tarihinde bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ve herkese tavsiye ediyorum.
Önerim ürünü Taksim Demirören'deki MediaMarkt'ta denemeniz, orada apple standlarının bulunduğu yerde çalışan bir çalışan var fakat bu güne kadar gördüğüm en bilgili eleman.

Her neyse gelelim cihaza; Bu cihazın markası ve modeli Acer aspire VN7-791G-78M4.
Bu cihazın özellikleri :

İşlemci: Intel Core i7-4710HQ 2,5 GHz 6 MB Akıllı Önbellek

Ram: 16 GB DDR3-RAM 1600Mhz Hızında

Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 860M 2 GB GDDR5 (128 bit ya da 256 bit ama tam bilmiyorum öğrenince yazarım)

Ekran Çözünürlüğü: 1920 x 1080 17"

Depolama: 1 TB 7200Rpm'lik HDD

Sürücü: DVD±RW DL

Arkadan aydınlatmalı kırmızı ışıklı klavyesi de bulunmakta.

Fiyat: 3099 tl
ACER-VN7-791G-78M4-17-3-in%C3%A7-Core-i7-4710HQ-GTX-860M-16-GB-1-TB-Windows-8.1-Notebook

ACER VN7-791G-78M4 17,3 inç Core i7-4710HQ GTX 860M 16 GB 1 TB Windows 8.1 Notebook Notebook

Detayları Acer'ın kendi sitesinde bulabilirsiniz.

Sizce fiyat performans nasıl ya da bana önerebileceğiniz daha iyi fiyat performanslı bir ürün var mı?
 
Aslında bütün olay tek fanlı çift ısı borulu ürünleri çok görmenizden kaynaklanıyor. Ve adının eysır diye okunduğu öğrenildikten sonra hayat daha güzel. 16 gb ramli ürün ile 8 gb ramlik ürünü karşılaştıran arkadaşı da tebrik ediyorum. Acer kötü marka değildir 3-5 yıl önce pcyi alıp ve bilinçsizce alıp bilinçlenip bf4 ac unity gibi oyunlar çalıştırmaya çalışan kişi kötü kullanıcıdır.Ne yazık ki Acer'ın Türkiye'deki satışlarının az olması sadece insanlardaki dil bilgisizliğinden ve Türkçe bir isimle karşılaştırmalarından ötürü olduğunu düşünüyorum.(Bu üründe 2 fana bağlı 2 çift ısı borusu vardır işlemcisi overclock edilemediğinden de bu üründe ısınma sorunu çıkmayacaktır zaten ısınma sorunun sebebi tozlanma ve bu üründe toz filtresi bulunmakta, fana giden tozları bilgisayarın altından dışarı doğru tahliye edilmekte.)

Capture.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sicaklik degerleri ve sogutmasi hakkinda testler bekliyorum. MSI gibi firmalar da bu butcedeki urune GTX860M koymayi biliyor, fakat isin sadece performansina bakmiyor. Uzun omurlulugune, pil dayanikliligina, malzeme kalitesine, Audio Boost, Cooler Boost gibi harika yazilimlara da yer veriyor. Acaba Acer'in bi modelinde hangisi mevcut? Neden daha ust seviye modelleri hala isinma sorunuyla bogusuyorken, bu modeli isinmasin? Cunku duzgun sogutma yazilimlari yok.

Her sey bitti, RAM'leri mi tartismak kaldi? Acer'in malzeme kalitesi ortada, soylemeye gerek yok.

Acer unlu bir marka olamadiysa, sebebi rakip firmalara yetisememesidir.
 
@Silinen üye çok güzel söylemiş. GTX860M ve 8Gb fazladan RAM var ama fiyat neredeyse aynı... Şeytan bunun neresinde? Steelseries klavye, Audio Boost, Cooler Boost, DYNAUDIO, alüminyum gövde, sorunsuz bir teknik servis ve daha bir çok artısı varken, Acer(?).. Bari Monster al, paran cebinde kalsın...
 
Siz hiç Virutal Surround Sound diye birşey duymamışsınız ve ya steel series'in o markalara sadece kendi damgasını bastığının farkında değilsiniz.Cünkü dediğiniz ürün yine tümleşik bir klavye içeriyor mekaniklik ile alakası yok. Cooler boost falan diye atıp tutana soruyorum Technopat'ta bu ürün incelense ve editörün seçimi onayını alsa sen gelip bütün forumda bu ürünü savunacaksın, tabi ki ben 10 yıldan fazladır suren bir savaşa son getiremem acer kötüdür tamam sen devam et 8 gb ramli msi'ınla 4 yıl sonra gel bakalım pc'n duruyormu görelim yada ikisindede bf4 ü ultra ayarlarda açalım bakalım kaç fps.(gtx 860 850 den iyidir bunun mantığını çözemedim ürün akrilikten yapılmadır ve darbe emme özelliği vardır arkadaki fırçalanmış aliminyum görünümlü kısım ise titanyumdur.)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı