40 Saatlik Cyberpunk 2077 deneyimi

Metzero

Decapat
Makaleler
1
Öncelikle oyunun sadece ana hikayesi ve ana hikayede ilerlememe yardımcı olacak kadar yan görev yaptım. Daha bir sürü yan görev mevcut. Oyundan beklediğimi umdum diyebilirim(teknik sorunlar hariç),
Çok fazla teknik sorun olmasının yanı sıra, birçok RPG oyun gibi sıkmıyor, oyun kendini tekrarlamıyor, hikaye olarak çok akıcı ve oynarken asla sıkılmıyorsunuz yalnız oyunla ilgili tek bir şeyi beğenmedim hikaye çok daha iyi bir şekilde bitebilirdi. Sona ulaştığınızda bana hak vereceksiniz.
Ayrıca oynayanlara bir tavsiye, silverhand ile ilgili görevlerinde dikkatli kararlar verin bu verdiğiniz kararlar silverhand ikonik eşyalarına sahip olmanıza engel olabilir.

Son düzenleme:
Genel olarak seçimler etkiliyor mu hocam? İnternette birisi seçimler çok etkilemiyor gibi bir şey yazmıştı sanki.

Hem oyun içerisinde hem sonunda seçimler gidişatı etkiliyor ama eninde sonunda aynı sonuca bağlanıyor. Kısaca bir eşya veya bir dostunu kaybetmen gerekiyorsa kaybediyorsun.

Genel olarak seçimler etkiliyor mu hocam? İnternette birisi seçimler çok etkilemiyor gibi bir şey yazmıştı sanki.
Her seferinde etkilemiyor, ancak önemli kararlar almak lazım sonucu da buna göre değişiyor. Oyun 6 farklı son ile bitiyor, yani illa ki etkilemesi gerekiyor. Tabii şu anda 53 saate yakındır oynuyorum, tahminen 100 saatte falan normal bir şekilde bitiririm. Detaylıca konu açacağım.

Oyunun birden farklı sonu var onu unutmayalım. RPG oyunları gibi sıkmıyor demeniz oyunun tam RPG tadında olmamasından kaynaklı olabilir zira diyaloglarla oyunu yönlendiremiyoruz. Oyun tam bir RPG değil bu özelliğiyle herkese hitap etmeye çalışmışlar sanırım. Son görevdeki seçimin direkt etkiliyor sanırım onun dışında pek bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı