46 kilo birisi askere nasıl gidebilir?

Omerk_k

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050
İ5-11400H
16GB RAM
500 GB SSD + 1TB HDD
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba askerlik tecilimi bozdurup askere gitmek istiyorum fakat sağlık ocağında yapılan muayenede 174 cm 46 kg çıktım ve askeri hastaneye iç hastalıklarına sevk edildim. İnternetten sitelerde baktığımda 48 kg ile askere gidebiliyorum. Sağlık ocağına gitsem raporda 48 olarak görünsem bu bir yol olur mu yoksa işe yaramaz mı? Eğitim araştırma hastanesine gitsem tek bir doktora mı gideceğim yoksa 6 7 tane doktor mu gezeceğim ve sizce askere gitmemi sağlarlar mı?

Astsubay olarak başvuruda bulunmak istiyorum.

Merhaba askerlik tecilimi bozdurup askere gitmek istiyorum fakat sağlık ocağında yapılan muayenede 174 cm 46 kg çıktım ve askeri hastaneye iç hastalıklarına sevk edildim. İnternetten sitelerde baktığımda 48 kg ile askere gidebiliyorum. Sağlık ocağına gitsem raporda 48 olarak görünsem bu bir yol olur mu yoksa işe yaramaz mı? Eğitim araştırma hastanesine gitsem tek bir doktora mı gideceğim yoksa 6 7 tane doktor mu gezeceğim ve sizce askere gitmemi sağlarlar mı?

Acilen kilo almanız gerek.

Hocam ben 1.61 53Kg'yim ne yaptınız öyle acil kilo almanız lazım, 60a bile çıksanız kurtarır. Askerde taşınan şeyler bile 45-50kg oluyor.

Kilo alabilsem alırım arkadaşlar sorun kilo alamıyorum oluşum. Askerliği istememin bir sebebi de bu aslında düzenli kilo ve spor ile 12 ay da kendime geleceğime bayağı gelişeceğime de inanıyorum. Farkındayım zayıf olduğumun ama sorduğum soru ve beklediğim cevap bu değil

Ben de yağ yok tek kolumla 20 kiloyu kaldırabiliyorum vücudum kastan ibaret

Ben 15 yaşındayım tek kolla 30 kilo kaldırıyorum. Biraz fazla zayıfsınız.

Net bir tek örnek verdim kaldıramadığımı söylemedim. İstediğim cevaplar bu değil arkadaşlar konu da bu değil 2 3 tane soru sordum ilk cümlemde onlara cevap verin lütfen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı