46 kilo birisi askere nasıl gidebilir?

Ana öğünlerle kilo almak zordur tek öğünde çok yemek gerekiyor işkence, muz fıstık ezmesi ceviz gibi kalorisi fazla ve tüketmesi kolay şeyleri de yanında bulundurup ara sıra yese işini çok kolaylaştırır cicibebeyi ben şahsen sevmiyorum ama oda bayağı kalori içeriyor. Fakat ana öğün yemeyip tüm kalorileri bunlardan almaya çalışmak oldukça sağlıksızdır kilo alacağım derken skinny fat olmamak lazım.

Zararlı zararsız kilo almak için şart.

Heyet raporu askerlik raporu yerine geçer mi arkadaşlar? Yani hastaneye sevk raporu yerine çünkü dahiliye göğüs hastalıkları nöroloji vs hepsine görünmüş oluyoruz.

Güncel konu.

Son düzenleme:
Heyet raporu askerlik raporu yerine geçer mi arkadaşlar? Yani hastaneye sevk raporu yerine çünkü dahiliye göğüs hastalıkları nöroloji vs hepsine görünmüş oluyoruz.

Güncel konu.
Hocam hastane sevkinin önüne geçemezsiniz. Askerlik yapmamak dünyanın sonu değil. Niye bu kadar kendinizi zorluyorsunuz onu anlamadım.

Hocam hastane sevkinin önüne geçemezsiniz. Askerlik yapmamak dünyanın sonu değil. Niye bu kadar kendinizi zorluyorsunuz onu anlamadım.
Haklısınız, ayrıca o zayıflıkta birinin askere gitse bile karşılaşacağı zorlukları saymama bile gerek yok. Normal bir zayıflıktan bahsetmiyoruz neredeyse boya oranla 30 kilo eksik var.

Arkadaşlar askerlik erteleme verdi 1 yıl kilodan dolayı zaten gitmeye de çok meraklı olduğum söylenemez ben hazır okul yeni bitmişken bu yaşımda gideyim aradan çıksın istiyordum böyle çürüğe çıkacağım 2 3 yıl sonra sanırım böylesi daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı