5600H 3050Ti Lenovo Ideapad Gaming 3 alınır mı?

11.4, 11.5 ve 18 serisinden birkac model. Ama fiyatina uymuyorlar.
Tongfang kasali modeller fena degil yani. Ama bu fiyata Lenovo'dan daha iyisi yok.
Dedigin sorunlar ne? Biraz acar misin?

Hocam Abra A5 v16.7 iki cihaz değişikliği yapıldı ne zaman patlıcaz statik elektrik her gün kafamda deli sorular.

Zaten sorun yaşanan göze batan modeller Monster ve Casper excalibur diye düşünüyorum. Hangi inceleme videosunun altına baksam ya pcden ya da teknik servisinden dert yanıyor. Hiç inceleme videosu vs bulamadığım için endişelerim yoksa sipariş edicektim. Donanımları müthiş

Teşekkür ederim malzeme kalitesi nasıl peki hocam
Kasa tok sağlam hissettiriyor ısınma problemleri yok fakat ekran %45NTSC olması eksi yanı tabi ki ama F/P olarak değerlendirirsen o kadar üzmüyor. Ama Tulpar falan almayacaksan bence Monster Abralara pek yanaşma en azından bu fiyat bandında.

Ekleme: Bu arada alacağın ürün 3 hücreli pile sahip ve 5600h+165hz monitör sana pilde 2-2.5 saat belki çıkartır haberin olsun.

Kötülemek istemiyorum hiçbir markayı. Sadece ilk bilgisayar alışım olacak ve az buz paralar değil yan yana zor görürüm o parayı. Pişman olmak istemiyorum sadece.

Açık ara Monster teknik servisi iyi PC'ler çöp dogruya dogru teyzemin oglu Abra A7 12.4 iki senedir teknik servis yolu gozukmemiş şaka gibi kullanıyor 0 sorun memnun.

11.4, 11.5 ve 18 serisinden birkac model. Ama fiyatina uymuyorlar.
Tongfang kasali modeller fena degil yani. Ama bu fiyata Lenovo'dan daha iyisi yok.
Dedigin sorunlar ne? Biraz acar misin?
Bir sorun vardır diye demiyorum. Sadece laptop markası diğer markalara göre pek tutulan model değil gibime geldi ve inceleme videosu vs bulamadım. Ya da çok markacılık yapıp ön yargılı yaklaşıyorum bilmiyorum lenovo kullanmadım daha önce bu yuzden buraya danışmak istedim
Açık ara Monster teknik servisi iyi PC'ler çöp dogruya dogru teyzemin oglu Abra A7 12.4 iki senedir teknik servis yolu gozukmemiş şaka gibi kullanıyor 0 sorun memnun.
Araştırıp aldıktan sonra birazda kullanıcıya ve şansa bağlı ozaman laptobun gidişatı

Bir sorun vardır diye demiyorum. Sadece laptop markası diğer markalara göre pek tutulan model değil gibime geldi ve inceleme videosu vs bulamadım. Ya da çok markacılık yapıp ön yargılı yaklaşıyorum bilmiyorum Lenovo kullanmadım daha önce bu yuzden buraya danışmak istedim.

Hocam Lenovo idepad 320 var inanır mısın 2 senedir teknik servis yüzü görmedi sana soyle kardeş dost gerçeği Gaming laptopların yüzde 80 sorunlu Acer espire 7 gibi yarı iş yarı Gaming'leri araştır derim.

Kasa tok sağlam hissettiriyor ısınma problemleri yok fakat ekran %45NTSC olması eksi yanı tabi ki ama F/P olarak değerlendirirsen o kadar üzmüyor. Ama Tulpar falan almayacaksan bence Monster Abralara pek yanaşma en azından bu fiyat bandında.

Ekleme: Bu arada alacağın ürün 3 hücreli pile sahip ve 5600h+165hz monitör sana pilde 2-2.5 saat belki çıkartır haberin olsun.
Çok teşekkür ederim. Şarjda kullanırım zaten çoğu zaman. Görüntü kalitesi nasıl acaba alacağım laptobun IPS midir ki ona bakmadım oyunlarda canlılığını merak ediyorum

Bir sorun vardır diye demiyorum. Sadece laptop markası diğer markalara göre pek tutulan model değil gibime geldi ve inceleme videosu vs bulamadım. Ya da çok markacılık yapıp ön yargılı yaklaşıyorum bilmiyorum Lenovo kullanmadım daha önce bu yuzden buraya danışmak istedim.

Araştırıp aldıktan sonra biraz da kullanıcıya ve şansa bağlı o zaman laptopun gidişatı.

Hocam onu inan bende anlamıyorum 2020 yılı cıkıslı laptop benm aldıgım 2022 cıkıslı Abra 5 v16.7 nasıl cop statik elektrik tetikleme saçmalıgı o da ayrı sorular.
Çok teşekkür ederim. Şarjda kullanırım zaten çoğu zaman. Görüntü kalitesi nasıl acaba alacağım laptopun IPS midir ki ona bakmadım oyunlarda canlılığını merak ediyorum.

Hocam Gaming laptop şarjda performans gösterir bilgin ola Lenovo'larda şarjdan azalma sorunlarını duydum fazlaca.

Çok teşekkür ederim. Şarjda kullanırım zaten çoğu zaman. Görüntü kalitesi nasıl acaba alacağım laptobun IPS midir ki ona bakmadım oyunlarda canlılığını merak ediyorum
IPS fakat dediğim gibi %45NTSC yani renk gamutu epey dar bunu sana mesaj ile anlatamam ama kullanırken rahatsız etmiyor. Eğer imkanınız varsa bir teknoloji marketten ürünü görüp öyle almanızı tavsiye* ederim.

IPS fakat dediğim gibi %45NTSC yani renk gamutu epey dar bunu sana mesaj ile anlatamam ama kullanırken rahatsız etmiyor. Eğer imkanınız varsa bir teknoloji marketten ürünü görüp öyle almanızı tavsiye* ederim.
Yaşadığım yerdekı marketlerde bu model yok. Birazdaha araştırayım düşüneyim bari. Gerisi kaderine
Yaşadığım yerdekı marketlerde bu model yok. Birazdaha araştırayım düşüneyim bari
Hocam onu inan bende anlamıyorum 2020 yılı cıkıslı laptop benm aldıgım 2022 cıkıslı Abra 5 v16.7 nasıl cop statik elektrik tetikleme saçmalıgı o da ayrı sorular.

Hocam Gaming laptop şarjda performans gösterir bilgin ola Lenovo'larda şarjdan azalma sorunlarını duydum fazlaca.
Valla lenovodan soğuttun 😁 Bakalım kaderine artık neler olacak

Technopat Haberler

Geri
Yukarı