5600H 3050Ti Lenovo Ideapad Gaming 3 alınır mı?

@494722 su dedigin %45 NTSC olayi bu modelde yok sanirim.
165Hz modelinde o olay yokmus. Surada bakabilirsin:
Bunda %100 sRGB olayi varmis.

120Hz ve 60Hz modelinde dedigin şey var.

Yaşadığım yerdekı marketlerde bu model yok. Biraz daha araştırayım düşüneyim bari. Gerisi kaderine.

Yaşadığım yerdekı marketlerde bu model yok. Biraz daha araştırayım düşüneyim bari.

Vallahi Lenovo'dan soğuttun 😁 bakalım kaderine artık neler olacak.

Hocam Aspire 7 al gerçekten memnun kalırsın Intel AMD Ryzen versiyonuları var Şikayetvar'da şikayet bir elin parmagını geçmiyor.
Abi RDR2 BF5 tarzı oyunlar oynayacağım ve ilk Gaming laptopum olacak. Gönül rahatlığıyla alayım mı sence.

Sakın alma.

Hocam Aspire 7 al gerçekten memnun kalırsın Intel AMD Ryzen versiyonuları var Şikayetvar'da şikayet bir elin parmagını geçmiyor.

Sakın alma.
Sundan mi bahsediyorsun?

Abi kararımı verdim ya alacağım bunu.

Sundan mi bahsediyorsun?

Atana rahmet hocam wat frekans tatmin etmez ama kronik sorun duymadım hatta tatminkar bir laptop.

O zaman arkadaş gönül rahatıyla alabilir. Çünkü bana göre tek eksisi oydu ama bunda yokmuş daha ne olsun.
Abi rdr2 bf5 tarzı oyunlar oynayacağım ve ilk Gaming laptobum olucak. Gönül rahatlığıyla alayım mı sence
Dostum 5600h sağlam işlemci BF5 gibi bir oyunda 3050ti ile mis gibi çalışır. Zaten RDR2 3050ti (75W) ile üzmez gayet akıcı oyun deneyimi yaşarsın merak etme 👍

Atana rahmet hocam wat frekans tatmin etmez ama kronik sorun duymadım hatta tatminkar bir laptop.
Wat ne oluyor
O zaman arkadaş gönül rahatıyla alabilir. Çünkü bana göre tek eksisi oydu ama bunda yokmuş daha ne olsun.

Dostum 5600h sağlam işlemci BF5 gibi bir oyunda 3050ti ile mis gibi çalışır. Zaten RDR2 3050ti (75W) ile üzmez gayet akıcı oyun deneyimi yaşarsın merak etme 👍
Çok teşekkür ederim abim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı