shayper337
Hectopat
Abi rdr2 bf5 tarzı oyunlar oynayacağım ve ilk Gaming laptobum olucak. Gönül rahatlığıyla alayım mı senceIPG 3 modellerin tüm ekranları aynı hocam. Sadece hz farkı var gidip bakabilirsiniz.
Abi rdr2 bf5 tarzı oyunlar oynayacağım ve ilk Gaming laptobum olucak. Gönül rahatlığıyla alayım mı senceIPG 3 modellerin tüm ekranları aynı hocam. Sadece hz farkı var gidip bakabilirsiniz.
Yaşadığım yerdekı marketlerde bu model yok. Biraz daha araştırayım düşüneyim bari. Gerisi kaderine.
Yaşadığım yerdekı marketlerde bu model yok. Biraz daha araştırayım düşüneyim bari.
Vallahi Lenovo'dan soğuttunbakalım kaderine artık neler olacak.
Abi RDR2 BF5 tarzı oyunlar oynayacağım ve ilk Gaming laptopum olacak. Gönül rahatlığıyla alayım mı sence.
Sundan mi bahsediyorsun?Hocam Aspire 7 al gerçekten memnun kalırsın Intel AMD Ryzen versiyonuları var Şikayetvar'da şikayet bir elin parmagını geçmiyor.
Sakın alma.
Abi kararımı verdim ya alacağım bunu.@494722 su dedigin %45 NTSC olayi bu modelde yok sanirim.
165Hz modelinde o olay yokmus. Surada bakabilirsin:
Bunda %100 sRGB olayi varmis.
Lenovo Laptop - Dizüstü Bilgisayar Modelleri
Her ihtiyaca uygun laptop ve notebook modelleri Lenovo'da! Ev ve ofis ihtiyaçlarınıza en uygun Lenovo dizüstü bilgisayarı bulmak için hemen tıklayın!www.lenovo.com
120Hz ve 60Hz modelinde dedigin şey var.
Sundan mi bahsediyorsun?
![]()
Acer Aspire 7 A715-42G NH.QDLEY.001 Ryzen 5500U 8 GB 512 GB SSD RTX 3050TI 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Acer Aspire 7 A715-42G NH.QDLEY.001 Ryzen 5500U 8 GB 512 GB SSD RTX 3050TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
O zaman arkadaş gönül rahatıyla alabilir. Çünkü bana göre tek eksisi oydu ama bunda yokmuş daha ne olsun.@494722 su dedigin %45 NTSC olayi bu modelde yok sanirim.
165Hz modelinde o olay yokmus. Surada bakabilirsin:
Bunda %100 sRGB olayi varmis.
Lenovo Laptop - Dizüstü Bilgisayar Modelleri
Her ihtiyaca uygun laptop ve notebook modelleri Lenovo'da! Ev ve ofis ihtiyaçlarınıza en uygun Lenovo dizüstü bilgisayarı bulmak için hemen tıklayın!www.lenovo.com
120Hz ve 60Hz modelinde dedigin şey var.
Dostum 5600h sağlam işlemci BF5 gibi bir oyunda 3050ti ile mis gibi çalışır. Zaten RDR2 3050ti (75W) ile üzmez gayet akıcı oyun deneyimi yaşarsın merak etmeAbi rdr2 bf5 tarzı oyunlar oynayacağım ve ilk Gaming laptobum olucak. Gönül rahatlığıyla alayım mı sence
Wat ne oluyorAtana rahmet hocam wat frekans tatmin etmez ama kronik sorun duymadım hatta tatminkar bir laptop.
Çok teşekkür ederim abimO zaman arkadaş gönül rahatıyla alabilir. Çünkü bana göre tek eksisi oydu ama bunda yokmuş daha ne olsun.
Dostum 5600h sağlam işlemci BF5 gibi bir oyunda 3050ti ile mis gibi çalışır. Zaten RDR2 3050ti (75W) ile üzmez gayet akıcı oyun deneyimi yaşarsın merak etme![]()
Wat ne oluyor.
çok teşekkür ederim abim
Arkadaş al demiş abi. Neden almayayım senceHocam Aspire 7 al gerçekten memnun kalırsın Intel AMD Ryzen versiyonuları var Şikayetvar'da şikayet bir elin parmagını geçmiyor.
Sakın alma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.