600W PSU Önerisi

Fenerbahçe

Hectopat
Daha fazla  
Cooler Master Elite Rc-430 500W Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar

Bu kasayı kullanıyorum ve bundaki PSU'yu değiştireceğim ekran kartı için ekran kartım şu olacak ;

Asus R9 270X Directcu 2 Top 2Gb Gddr5 256Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Bana 600w'lık çok iyi al kafana göre takıl dediğiniz PSU önerebilir misiniz ve önereceğiniz PSU'lar bu kasaya takılır mı uyum sorunu olur mu ? Kasada 2-3 fan ekleme yerleri var kasa fazla ısınıyor. PSU'dan olduğunu söylediler başka sitelerde bende bir değiştireyim dedim işlemcim 67 dereceyi gördü en yüksek son 1 haftadır ısınıyor. Böyle açıyorum bilgisayarı 2 saaate hemen 60 dereceyi görüyor bir 15-20 dk 60-67 derece arasında gidiyor daha sonra 30 ila 45 arasında değişiyor dereceleri sizde fan mı almalıyım yok PSU'yumu değiştirmeliyim PSU resimi buyrun ;

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağını değiştirmenize gerek yok. İşlemciye sağlam bir soğutucu alın yeterli.
Yok kardeşim ben değiştiricem zaten yeterli değil ekran kartları için 600w alıp üstüne GTX760 veya R9 280X alabilirim bu ay maaşıma zam yapıldı.
Bütceniz ne kadar?
200 TL kardeşim.
GTX760,R9 280X yeterli olur değil mi bu kartları sorunsuz soğutabilir ve bu önerdiğin PSU'yu alırsam kasaya direk monte edebilirim değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı