7 Günlük Su Diyeti

Zaten bir anda başlamamızı önermiyor 2 haftalık bir hazırlanma var ve bunu oruca vurmuş.

Bu diyete başlamak isteyen olursa lütfen dikkat etsin ama söylenene göre ilk 3 gün sıkıntılı sonrası iyi olacaktır (hazırlık sürecini yapmadan başladım ben)
Arkadaşlar yaşınız 18'den küçükse kesinlikle yapmayın.
Vitaminleri alarak yapmayı unutmayın. (C, b6, B12, D vb.)

Aynen arkadaşlar lütfen körü körüne girmeyin benim yüzümden benim sağlık durumum iyi olduğu için deniyorum vitaminlerim tam vitamın almadan deneyeceğim eğer olursa bir sıkıntı meyvelerden aldığım vitaminle dengelemeye çalışacağım.

Hayır kickboks-muah-thai maçlarına çıkacak olsanız tartı için yapılan bir şey ama güçten düşerseniz bir daha toparlamama ihtimali mevcut. Su insan için en önemli şeydir.

Ben açlıktan bayılıyordum. Gözlerim 1 dakika boyunca kararıyor yerlerde yalpalanıyordum. Bence yapmayın.

Küçükken voleybol klübüne gidiyordum. Arkadaşım kilolu olduğu için bunu denemek istemişti. (Boyu o zaman 2.02’ydi. 15 yaşlarındaydık. Kilosu 110 civarıydı.) bu yöntemi yaptıktan 1 hafta sonra normal yemeye başladı. Artık ne eskisi gibi zıplayabiliyor ne de eskisi gibi sert vurabiliyordu topa. Kasları baya bir erimişti. Eski halini alması 1-2 ayını almıştı. Durum bu. Yaşınız küçükse denemenizi tavsiye etmem.

Yemek yemeyi kısınca enerji patlamasını ben de yaşıyorum, videoyu izledim ve çok mantıklı geldi. Ayrıca bir hastalığım var ve faydalarında kronik iltihaplanma ve kan basıncını dengelediğini söylüyor, böbreklerimde iltihaplanma var ve eğer gerçekten düzeltirse hastalığımın çözümü bu olabilir. Ayrıca tansiyonumu da dengede tutmam gerekiyor ve bu yüzden günde 2 defa tansiyon ilacı alıyorum. Doktoruma danışıp bu orucu tutmayı planlıyorum. Çünkü hastalığımın bir tedavisi yok ve dedikleri gibi kronik iltihaplanmayı azaltırsa gerçekten benim fazlasıyla işime gelir.

Haklısınız. Ben 2 saatten fazla aç kalırsam yorgun hissediyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…