7 Günlük Su Diyeti

Benim su ile ilgili problemlerim var, su içemiyorum. Günlük olarak en fazla 2 yada 3 bardak su içebiliyorum. Sonrası mide bulantısı yapıyor, kafein bağımlısı bir insanım. Su ihtiyacım buradan karşılanıyor mu bilmiyorum ama 1 hafta su diyeti yaparsam sanırım ölürüm. :D

Durmadan kahve içiyor ve hala devam ediyorum. Şu an yanılmıyorsam 4. gündeyim. Bir değişim hissetmiyorum, sadece açım. Hala dışkılamadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siz nasıl dayanıyorsunuz açlığa? Ben yemek yemeden yarım saat duramam. Zaten yemezsem çok stresli olurum. Bir tavsiye verir misiniz @M1000 hocam?

Hocam olabildiğince oyalanmaya çalış canım sıkılınca hemen yemek aklıma geliyor ama oyun oynayınca, arkadaşlarla takılınca neredeyse hiç gelmiyor

1-2 gün zor oluyor ama sonrası beyin zaten algılıyor ve başka bir çözüm yolu arıyor o da yağlar bu sayede açlık çok vurmuyor ama tabii gene yemek yemek istersin.

Yani sana tavsiyem;
  • Oyalanmaya çalış.
  • Bol bol su iç.
  • Yemekle alakalı ne bir şey izle ne de işit.
Durmadan kahve içiyor ve hala devam ediyorum. Şu an yanılmıyorsam 4. gündeyim. Bir değişim hissetmiyorum, sadece açım. Hala dışkılamadım.

Kahve içmeni çok önermem çünkü içinde katkı maddeleri var adı üstünde su sadece su o yüzden pek bir fark göremeyebilirsin.
Kahvenin içinde az miktarda bir besin olması bile sıkıntı çünkü beynin algılıyor ve dahasını istiyor.

Hocam olabildiğince oyalanmaya çalış canım sıkılınca hemen yemek aklıma geliyor ama oyun oynayınca, arkadaşlarla takılınca neredeyse hiç gelmiyor

1-2 gün zor oluyor ama sonrası beyin zaten algılıyor ve başka bir çözüm yolu arıyor o da yağlar bu sayede açlık çok vurmuyor ama tabii gene yemek yemek istersin.

Yani sana tavsiyem;
  • Oyalanmaya çalış.
  • Bol bol su iç.
  • Yemekle alakalı ne bir şey izle ne de işit.

Kahve içmeni çok önermem çünkü içinde katkı maddeleri var adı üstünde su sadece su o yüzden pek bir fark göremeyebilirsin.
Kahvenin içinde az miktarda bir besin olması bile sıkıntı çünkü beynin algılıyor ve dahasını istiyor.
Sağolun hocam. Denemeye çalışacağım.

Benim asıl merakım B12 vitamini ve günlük alınması gereken C ve benzeri vitaminler. Gökten zembille mi inecek?

Fakat dayanmanın tek yolu bu hocam. Unutmayın, ben hala dayanıyorum, sizse dayanamadınız.
Benim asıl merakım B12 vitamini ve günlük alınması gereken C ve benzeri vitaminler. Gökten zembille mi inecek?
İnmiyor valla. Herhalde bir iki gün sonra gözaltlarım falan B12 eksikliğinden mosmor hale gelir.

Fakat dayanmanın tek yolu bu hocam. Unutmayın, ben hala dayanıyorum, sizse dayanamadınız.

İnmiyor valla. Herhalde bir iki gün sonra gözaltlarım falan B12 eksikliğinden mosmor hale gelir.
Size şimdiden Allah'tan rahmet diliyorum :D.
Bari meyve yiyin, boks maçına çıkmayacaksınız.

Her şeyin tam ise yapılmalı zaten herhangi birinde eksikliliğin varsa yapmak doğru olmaz gerekli açıklamaları yaptım artık o da kişiye kalmış.

İnmiyor vallahi. Herhalde bir iki gün sonra gözaltlarım falan B12 eksikliğinden mosmor hale gelir.

Ben beklemedeyim hocam.
Umarım boyun çevrenizi, bel çevrenizi ve kilonuzu ölçmüşsünüzdür ki karşılaştırma yapabilesiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı