7 Günlük Su Diyeti

Ben de giriyorum. Konu sahibi devam ettikçe ben de devam edeceğim. Bu bir challenge olsun.
Boy: 176
Kilo: 79
1596480016845.png

An itibariyle başladım.

Bu diyete başlamak isteyen olursa lütfen dikkat etsin ama söylenene göre ilk 3 gün sıkıntılı sonrası iyi olacaktır (hazırlık sürecini yapmadan başladım ben)
Arkadaşlar yaşınız 18'den küçükse kesinlikle yapmayın.
Vitaminleri alarak yapmayı unutmayın. (C, b6, B12, D vb.)

Aynen arkadaşlar lütfen körü körüne girmeyin benim yüzümden benim sağlık durumum iyi olduğu için deniyorum vitaminlerim tam vitamın almadan deneyeceğim eğer olursa bir sıkıntı meyvelerden aldığım vitaminle dengelemeye çalışacağım.

Küçükken voleybol klübüne gidiyordum. Arkadaşım kilolu olduğu için bunu denemek istemişti. (Boyu o zaman 2.02’ydi. 15 yaşlarındaydık. Kilosu 110 civarıydı.) bu yöntemi yaptıktan 1 hafta sonra normal yemeye başladı. Artık ne eskisi gibi zıplayabiliyor ne de eskisi gibi sert vurabiliyordu topa. Kasları baya bir erimişti. Eski halini alması 1-2 ayını almıştı. Durum bu. Yaşınız küçükse denemenizi tavsiye etmem.

Yemek yemeyi kısınca enerji patlamasını ben de yaşıyorum, videoyu izledim ve çok mantıklı geldi. Ayrıca bir hastalığım var ve faydalarında kronik iltihaplanma ve kan basıncını dengelediğini söylüyor, böbreklerimde iltihaplanma var ve eğer gerçekten düzeltirse hastalığımın çözümü bu olabilir. Ayrıca tansiyonumu da dengede tutmam gerekiyor ve bu yüzden günde 2 defa tansiyon ilacı alıyorum. Doktoruma danışıp bu orucu tutmayı planlıyorum. Çünkü hastalığımın bir tedavisi yok ve dedikleri gibi kronik iltihaplanmayı azaltırsa gerçekten benim fazlasıyla işime gelir.

7 gün aç kalmaya nasıl dayanabileceksiniz? Vücut için gerekli besinleri almadan çok yorgun olursunuz. Ben şahsen vitamin takviyesi ile denerdim, tek su içmek sorun yaşatabilir. Buna ek olarak meyve de yenilebilir, tabii belirli gramajlar olmak kaydıyla. Meyve yenilmez ise vitamin hapları da iş görür.
Haklısınız. Ben 2 saatten fazla aç kalırsam yorgun hissediyorum kendimi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı