7 Günlük Su Diyeti

Her şeyin tam ise yapılmalı zaten herhangi birinde eksikliliğin varsa yapmak doğru olmaz gerekli açıklamaları yaptım artık o da kişiye kalmış.

Ben beklemedeyim hocam.
Umarım boyun çevrenizi, bel çevrenizi ve kilonuzu ölçmüşsünüzdür ki karşılaştırma yapabilesiniz.
Hocam ben onu kastetmedim.
B12 ve C vitaminleri o gün ne kadar alırsanız alın bir sonraki gün kalanı atılır.
D vitamini gibi stoklananlar var ama bunların olmaması sıkıntı.

Kendinizi nasıl hissediyorsunuz şuan. Kilo verdiniz mi?
Göbeğim yarıya indi, basenlerim de yarıya indi, köprücük kemiklerim hiç olmadığı kadar çıkık şu an ve kendimi yorgun hissediyorum. Genel olarak tüm kaslarım daha kolay kasılabiliyor. Öyle çok kilo verdiğimi sanmıyorum ama gençleştim sanırım, dirileştim.​

Göbeğim yarıya indi, basenlerim de yarıya indi, köprücük kemiklerim hiç olmadığı kadar çıkık şu an ve kendimi yorgun hissediyorum. Genel olarak tüm kaslarım daha kolay kasılabiliyor. Öyle çok kilo verdiğimi sanmıyorum ama gençleştim sanırım, dirileştim.​
Tavsiye ediyor musunuz? Çünkü hem iyi yanı var hem de kötü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı