7 Günlük Su Diyeti

İlk öncelikle sana şunu söyleyeyim; benim de boyum 1.83, kilom ise 78. Her ne kadar kıyafetle birlikte kilom hiç belli olmasa bile aslında bir tık kiloluyum. Sen ise 71 kilosun. Bana kalırsa bu gayet ideal. Tabi ki senin hayatın, senin kararların fakat zayıflamaya çalışmakta amacını pek anlayamadım. Eğer amacın kas yapmak ise bu şekilde başlayabilirsin.
Su diyetine gelirsek, hiçbir şey yememene gerek yok. Hafif gıdalar ile öğün geçiştirirken bol bol su içip uyku düzeni tutturursan 1 hafta olmasa da 3-4 haftada sonuç alacağına inanıyorum. Acelen yoksa böyle yapmayı dene. Öbür türlü etrafta zombi gibi gezersin çünkü .d

Geçen yıl hasta olduğum için 7-8 günde en fazla yarım litre şeftali suyu ile yaşadım. 7-8 kilo verdim o sürede. Sonrasında ise 10-12 gün hastanede her gün 2 litre serum aldım.
Diyeceğim tek şey yapmayın olur.

Ondan alakasız olacak kadar uzun süre önce de 100-110 gün kadar içecek olarak sadece su içtim. Bırakın gazlı içecekleri, kahvaltıda çay bile içmedim. Ki, ben çaya 3 tatlı kaşığı şeker atan adamımdır. Gram değişiklik olmadı. Ne kilo olarak ne de dedikleri gibi yüzüme canlılık geldi, kendimi dinç hissettim muhabbeti olmadı. Bu yüzden sulu şeylere inanmıyorum.

Günde dolu bir öğün ya da dolu olmayan 2 öğün ile su içmenin serbest olduğu bir oruç düzgünce kilo vermek için fazlasıyla yeter. Macera aramayın.

Bir çok kaynağa baktım ve şu an yapılmamasının daha doğru olduğuna karar verdim, yapmayın arkadaşlar En güzeli dengeli beslenip spor yapmak sanırım, daha ötesi yok, kalori hesabıyla da güzel kilolar verilebiliyor. 2 haftada 5 kilo vermiştim ödemle birlikte. Sağlığımızı hiç riske atmaya gerek yok.

Öncelikle bir şeye açıklık getirmek istiyorum.
Farklı bir hesap açıp onun üzerinden yazmak istemiştim ama kapatıldı aynı IP üzerinden olduğu için ben bilmiyorumdum. Buradan yazmak istemedim. Dün yazamamamın nedeni buydu.

Kilo 69.4 oldu ama inanılmaz bir baş ağrısı vurdu başımı kaldırınca kararma çok yaşadım ve karnım çok ağırdı. Düne göre açlık çok yaşamadım. Susuzluk katlanılmaz bir hale geldi günde 4L'den fazla su tüketmişimdir.
Kaslarımda biraz ağrı oldu ve performansım düştü(zihinsel olarak)

Kilit nokta kendinizi meşgul edebilmek.

Şunu da eklemek istiyorum diyeti burada bitiriyorum çünkü arkadaşlarla dışarda olunca sinirlenme, halsizlik yaşadım. Önereceğim kişiler çok fazla dışarı çıkamayanlar için.

Belki tekrardan deneyebilirim denemek isteyenler lütfen dikkatli olsun. Sağlıcakla kalın.

Ben 4 gun yapıp 5 kilo verip sonraki 1 haftada 3 kilo geri almıştım(belliki su vermiştim 3 kilo) herhangi bir sağlık problemi yaşamamıştım fakat hızlı kilo verdiğim için derimde bazı yerlerde çatlaklar oluştu.

Eğer yaşın genç ise yani 14-17 arası vücutta çatlak olması normal çünkü hızlı boy atıyorsun.

Kilo alman çok normal ama eskisi gibi yemeye devam edersen diyetinin anlamlılığı yok olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…