70 kilo bench ve 65 kilo let pull down yapabilen definasyon veya bulka girmeli mi?

XXHerz

Centipat
Katılım
4 Aralık 2022
Mesajlar
45
Spora 5 aydır gidiyorum, yaşım 15, boyum 1.90, kilom 89, bulka girmeli miyim veya definasyona? Bench 70 kilo, let pull down 65 kilo gibi ağırlıklarla set girebiliyorum, definasyon mu yoksa bulka mı yönelmeliyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Spora 5 aydır gidiyorum, yaşım 15, boyum 1.90, kilom 89, bulka girmeli miyim veya definasyona? Bench 70 kilo, let pull down 65 kilo gibi ağırlıklarla set girebiliyorum, definasyon mu yoksa bulka mı yönelmeliyim?

Kankam yağ oranın ne vücut tipin ne bunlar önemli şahsen ben 95 100 seviyesine çıkar sonra güzel bir definasyon ile 80 85 aralığına inerdim.
 
Definasyon denen şeyle kafayı bozmayın 5 ayda nekadar kas kütlesi yaptınki definasyon diyorsun 2 yıl bile az 3 yıl minimum güzel bir bulk iyice kas kütlesi ve güç kazanımı sonrasında illa yapmak istiyorsan yaparsın hatta doğal bir adamın bu tarz şeylere kafa yormasına bile gerek yok definasyon denilen şey aslında yarışmacılar için bir tabir yarışma öncesi sert diyet ve anabolizanlarla yağ yakımına denir onun dışında Doğal biri amacına uygun beslenip sporunu yapsın bu kadar kilo almak istiyorsa fazla yer kilo vermek istiyorsa az yer bu kadar
 
Definasyon denen şeyle kafayı bozmayın 5 ayda ne kadar kas kütlesi yaptınki definasyon diyorsun 2 yıl bile az 3 yıl minimum güzel bir bulk iyice kas kütlesi ve güç kazanımı sonrasında illa yapmak istiyorsan yaparsın hatta doğal bir adamın bu tarz şeylere kafa yormasına bile gerek yok definasyon denilen şey aslında yarışmacılar için bir tabir yarışma öncesi sert diyet ve anabolizanlarla yağ yakımına denir onun dışında doğal biri amacına uygun beslenip sporunu yapsın bu kadar kilo almak istiyorsa fazla yer kilo vermek istiyorsa az yer bu kadar.

3 yıl bulk ne birader obez yapacaksın adamı, definasyon denen şeyi nasıl aslında yarışmacılar yapıyor? Bilmeden konuşma lütfen ya.
 
Mustafa yıldız doğal mı sence? 😀.
Videoyu izle. İlk başladığım zamanlar diyor. Bende biliyorum şuan ilaçlı olduğunu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı