Metin_Void
Hectopat
Daha fazla
Bende hem 8BitDo ult C hem de Nova Lite var. Nova Lite fiyatına göre iyi(F310'den daha iyi) fakat malzeme kalitesi seçimleri ilginç. Mesela, joyistik tırtıklı ve keskin L2 de aynı şekilde ama 8BitDo ult C daha yumuşak ve güzel hissettiriyor.
Ayrıca 8BitDo USB dongle taktınmı direk bağlanıyor fakat Nova Lite birkaç tuşa basmam gerekti(ilginç) ikisi de kulanılabilyor ben şahsen FIFA falan oynıyorum kardeşim ile.(8bitdo ult c amazondan, nova lite aliexpress )
Ayrıca 8BitDo USB dongle taktınmı direk bağlanıyor fakat Nova Lite birkaç tuşa basmam gerekti(ilginç) ikisi de kulanılabilyor ben şahsen FIFA falan oynıyorum kardeşim ile.(8bitdo ult c amazondan, nova lite aliexpress )
USB'yi takınca Bluetooth desteği olmasa bile kullanabiliyor muyuz? İlk kablosuz gamepad kullanışım olacak. Ve bunun yerine 600-700 TL civarına Gamesir Nova Lite almak daha mantıklı olur mu? Uzun süreli ve rahat kullanım istiyorum. Son olarak, sebepsiz iade nasıl işliyor?
Bilgi: Stok bitmiş, 15 Ağustos 2024'de geri gelecek. Müşteri hizmetlerinden bu bilgiyi aldım.
Son düzenleme: