Abra A5 V15.8 mi ASUS TUF Gaming A17 mi?

Son düzenleme:
Açıkcasi ikisinin de kendine göre artılari ve eksileri var. TUF'un ısındığı doğru Monster'ın kasa kalitesini begenmiyorum. Performansı TUF daha iyi olabilir ancak ısınacağından uzun vadede pek işe yaramaz. Ancak Monster'ın teknik servisi, müşteriyle olan iletişimi cok iyi ve laptoplar kafa kafaya. Monster'ı alın derim. Zamanında ASUS aldım keşke Monster alsaymışım dedirtiyor insana.

Teşekkürler.
 
Attığım Acer laptopun bir alt modelini kullanıyorum ben, benimkinde GTX 1650 ve Ryzen 5 3550H var.
Alalı bir hafta oldu Fortnite yüksek ayarlarda 60 FPS'in altına inmiyor şu anda GTA 5 yükleniyor bakacağım ona da.

Ben R6'e bayılıyorum benim PC'de i5 GT610M var 27 FPS oynatıyor fakat çok zevkli ben 120 FPS alsam orta ayarlarda yeter benim için fakat biraz daha ileriye dönük seçimler yapmak istiyorum.
 
Ben R6'e bayılıyorum benim PC'de i5 GT610M var 27 FPS oynatıyor fakat çok zevkli ben 120 FPS alsam orta ayarlarda yeter benim için fakat biraz daha ileriye dönük seçimler yapmak istiyorum.
R6 bu konuda geçen bilgisayarlar için çerez.
 
Araştırmanı öneririm 1 haftalık araştırma ile forumdan çok şey öğrendim bana soracak olursan Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar bunun SSD'sini 1 TB yapıp 16 GB RAM taktırıp güle güle kullanırım 8760 TL yapıyor ben özellikle 17.3 inch seçtim sen istiyorsan 15'e düşürüp fiyattan biraz daha kısabilirsin ama Monster'ın malzeme kalitesi çok iyi değil diyorlar ben şimdi araştırmaya koyuldum 144 Hz GTX1660 fena olmayan bir işlemci 16 GB RAM 1 TB SSD arıyorum indirimde yakalarsan tabii bütçeyi aşabilir bu 9 bin TL'ye falan dayanır ama üstteki zaten 8760 TL yapıyor aynı özellikle ekran kartını 1550 Ti'dan 1660'a yükseltmiş oluyorsun hele ASUS falan bulursam daha güzel olur çünkü Monster'da anakartta ve malzeme kalitesinde sıkıntılar çıkabiliyormuş diye okudum yalan söylemiyim aradığım gibi bir indirim veya bilgisayar bulamazsam ben de üstte attığım modeli veya onun i7lisini almayı düşünüyorum.

Edit: Gece gece kafa gitmiş TB ye GB falan yazmışım şimdi düzelttim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı