AC Odyssey RX 5700XT düşük GPU kullanımı

Lil Nefi

Picopat
Daha fazla  
Nedendir bilmiyorum, GPU kullanımı %60'ı geçmiyor. Neredeyse ve doğal olarak FPS de 60'ı geçmiyor. Biraz araştırdım ama çözüm bulamadım.

Sistem: RX 5700XT, R5 3600XT, B550M, 2x8GB 3600MHz RAM'ler.

Not: RDR2 Ultra 90FPS, Cyberpunk High 60-80 FPS arası alıyorum. Yani darboğaz değil.

1080P'de oynuyorum ve grafikler otomatik olarak Ultra High'da gelmişti zaten fakat 50FPS alıyorum bu durumda da ve GPU usage yine %55-60 civarında. FPS kısıtlaması, V-Sync kapalı.
dediğimiz gibi readon ayarlarına girip -oyun'a girip genel ekrana girip ordan da virtual super resoulution'ı aktif edin daha sonra da oyuna girip çözünürlüğü 2k yapın (1440p) fps farkı oluşmaz ama en azından daha güzel gözükür,monitörünüz 1080p ise de fark etmez zaten o ayarları o yüzden açıyoruz

dediğimiz gibi readon ayarlarına girip -oyun'a girip genel ekrana girip ordan da virtual super resoulution'ı aktif edin daha sonra da oyuna girip çözünürlüğü 2k yapın (1440p) fps farkı oluşmaz ama en azından daha güzel gözükür,monitörünüz 1080p ise de fark etmez zaten o ayarları o yüzden açıyoruz
Denedikten sonra geri dönüş yapıcam, teşekkürler.
Maalesef değişen bir şey olmadı %55 hatta %35 gördüm GPU kullanımında.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı