Adana'da sığınmacı kampında kalan Suriyeliler, Polislere saldırdı!

Nasıl bitti savaş!
Evet haberleri takip ediyorum. Tam tersine Suriye'de bulunan Suriyeliler'de, Suriyeliler Suriye'ye geri dönmesin diye protesto yaptı :D Nasıl savaş var acaba? Gördüğüm kadarıyla Haziran ayı maaşları da yatmış. Tekrardan aktifsin.
 
Evet haberleri takip ediyorum. Tam tersine Suriye'de bulunan Suriyeliler'de, Suriyeliler Suriye'ye geri dönmesin diye protesto yaptı :D Nasıl savaş var acaba? Gördüğüm kadarıyla haziran ayı maaşları da yatmış. Tekrardan aktifsin.

Onlar nasıl ülke öyle ya :D
 
@Muhammed Hatay hocam pislik adamlara pislik yemek ben bir şey göremedim yani.
Bu yaptığınız ciddi bir genelleme. Tanımadığınız insanlar hakkında yorum yapıyorsunuz. Orada bir sürü çocuk, genç, kadın, yaşlı var. Sanki her biri taciz tecavüzcü gibi yorum yapıyorsunuz.

Dediğim gibi, öylesine, yemekler lezzetli değil deyip kimse isyan etmez.
 
@Silinen üye kendi ırkındaki insanlar kendi ırkını istemiyor. Bu sığınmacılar öyle bir varlık işte :D Her neyse daha detaya girmeyeceğim, şimdi biri şikayet eder falan olay adliyelik olmasın.
 
@TC Zafer Arslan AKP'nin tezini de çürütüyor bu, Suriyelileri gönderirsek katil Esad onları öldürür falan diyordu. Adam hayat pahalılığından Suriye'ye gidiyor :D Bazılarının Haziran ayı maaşı yatmış, denecek bir şey yok.
 
Ülkemiz her yönden çok kötü zamanlar geçiriyor. Dükkanda bir perde yaptırmak için 1 saat düşünen müşteriler oluyor. İnsanlar sıkıntıdan patlayacak duruma geldi.
 
@TC Zafer Arslan AKP'nin tezini de çürütüyor bu, Suriyelileri gönderirsek katil Esad onları öldürür falan diyordu. Adam hayat pahalılığından Suriye'ye gidiyor :D Bazılarının Haziran ayı maaşı yatmış, denecek bir şey yok.

Cevap veremeyince hep aynı taktik.

Savaş bitti diyorsunuz ya hani! O zaman diyorum ki madem savaş bitti Rusya neden orada? Savaş bittiyse ABD ordusu neden orada? İran'lı milisler neden Suriye'de? Hepsini geçtim biz neden Suriye'deyiz o zaman savaş yok her şey süt liman? Biz kimi vuruyoz bize kim saldırıyor?

Bu kadar ülke kiminle savaşıyor kimi vuruyor sürekli? Ama kimse bilmiyor siz biliyorsunuz savaş bitti yaz geç.

YPG'nin PYD'nin PKK'nın Suriye'de amacı nedir kimi vuruyorlar? Esad kendisine muhalifleri ve ülkesinden gidenleri hain ilan etti mi etmedi mi? Bu insanlar Esad bombardımanından kaçarken Esad başta iken neden veya nasıl dönecek?

Bunlara cevap veremiyorsunuz. Hemen sığ muhalifliğe devam trol diye saldırmaya çalışıyorsunuz.

Not: Şu ülkeye gerçekten kaliteli MUHALİF lazım. Muhalefetten umudumu kestim hiç yoktan muhalifi azcık kaliteli olsun. Azcık seviyeli tartışabilelim. Çok değil azıcık olsa yetecek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı