Adolf Hitler sizin için kimdir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Masum insanları katletmiş manyağın teki benim için.
 
Düşüncelerinizi yazabilir misiniz?
Lütfen aranızda tartışmayın biri savunurken biri savunmayabilir. Başkasının verdiği cevabı okuyun ve düşünün ancak ağır tartışmayın. Amacım Adolf hakkında ve eski Almanya hakkındaki düşücekleriniz.
Canini teki ama ileri görüşlü bence. "İleride öldürmediğim her Yahudi için bana küfür edeceksiniz" adamı sevmem ama "Bizim askerlerimiz savaşarak öldü, açlıktan değil" sözü çok hoş gelir bana.
 
Canini teki ama ileri görüşlü bence. "İleride öldürmediğim her Yahudi için bana küfür edeceksiniz" adamı sevmem ama "Bizim askerlerimiz savaşarak öldü, açlıktan değil" sözü çok hoş gelir bana.
Filistin meselesi yüzünden Batı'nın İsrail'e küfrettiğini mi düşünüyorsun gerçekten 😁
 
Adolf Hitler hem kendi ülkesini hem dünyayı felaketi sürükledi. Savaşın başlarında Almanyanın yükselişinin sebebi Hitlerin savaş zekası, ekonomi planı vs. değil, ülkesindeki başta Yahudi olan azınlıkların, çingenelerin ve hatta alman kökenli olupta muhalif olanların önce mallarına el koyup, ilerde de onları ölene kadar köle gibi parasız kamplarda çalıştırıp savaş gücü üretmektir. Bu şekilde kendi vatandaşlarının malına el koyup, ölene kadar çalıştırarak bile savaşı kaybetmiştir.
Hitler'in kumandanlarının esirlere yaptığı işkencelerinin 1 tanesini bile izlemeyecek seviyedesiniz, gelip burada Hitler ve Nazi seviciliği yapıyorsunuz. Oğlum o Hitler Youtube kanallarından izlediğiniz Hitler değil, geçin bu işleri :D
burada kimse yaşasın hitler, sen olmasan biz ne yapardık edalarında değil. O kumandanların yaptığı (işkence) tıp arayışları geleceğe yön verdi. Gözüne mavi Mürekkep damlatılsa ne olurdu? kaynak zor değil. Berlin'e girilmeden önce yakılan evraklar'da eminim şuan bulunamamış tıp teknikleri var. maymunlara şuan deneyler yapılıyor ilaçlar basılıyor tepkileri görmek için. Yeri geliyor Türkiye'de MAYMUN SENDEN ZEKİ cümlesi kuruluyor. Din olarak değil ancak Yahudi toplumu insaniyet namına yararı olmayan cahil bireylerin bir araya gelip savaş istemesi ve bunu din üzerinde aynı görüşe sahip kişileri toplaması ile oluşturdu. Adolf küçüklükten beri Yahudi düşmanlığı besliyordu zaten. Sen 15-16 yaşlarında gittiğin okulda toprak sınırın için düşman bir ülkenin öğretmenine saygı duyar mısın? HAYIR!
 
burada kimse yaşasın hitler, sen olmasan biz ne yapardık edalarında değil. O kumandanların yaptığı (işkence) tıp arayışları geleceğe yön verdi. Gözüne mavi Mürekkep damlatılsa ne olurdu? kaynak zor değil. Berlin'e girilmeden önce yakılan evraklar'da eminim şuan bulunamamış tıp teknikleri var. maymunlara şuan deneyler yapılıyor ilaçlar basılıyor tepkileri görmek için. Yeri geliyor Türkiye'de MAYMUN SENDEN ZEKİ cümlesi kuruluyor. Din olarak değil ancak Yahudi toplumu insaniyet namına yararı olmayan cahil bireylerin bir araya gelip savaş istemesi ve bunu din üzerinde aynı görüşe sahip kişileri toplaması ile oluşturdu. Adolf küçüklükten beri Yahudi düşmanlığı besliyordu zaten. Sen 15-16 yaşlarında gittiğinde okulda toprak sınırın için düşman bir ülkenin öğretmenine saygı duyar mısın? HAYIR!
Aga gelmiş geçmiş en kötü insanlar listeme alırım Hitleri o kadar insan yazık ya.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı