Afgan gaspçı bir genci darp etti

Kendi ülkemizde yabancı olduk yıllarca atalarımızın olduğu bu topraklarda elin afganı suriyelisi elini kolunu sallaya sallaya gelip terör estiriyorlar. Geçen gün de bizim orda bir tane afgan bir adamın arabasına taş atıp camını kırdı bir de adama saldırdı. Adamlar sahile afgan bayrağı diktiler böyle bir rezillik olabilir mi ya? İnşallah bu ülkeden tamamen defolup giderler.
 
Tek devlet ne demek? Yıllardır hayali kurulan bir proje. Bütün ülkelerin tek bir bayrak altında birleşmesi, sınırların kalkması ve tek bir devlet tarafından yönetilmesi.. Arkada büyük bir senaryo var, bazı şeyler olana kadar bunun olması için kuyruğa basma taktiği uygulanıyor.. Geçmişte derinler farklı bir düşünce empoze ettiler, bu belirli bir yere kadar işe yaradı, kurguya uygun.. Sonra gelecek kurgusuna, senaryosuna uygun bir yeni yaşam tarzı empoze etmek için kuyruğa basarlar.. Kadın haklarını, kişi haklarınızı daha çok savunmanız için sizin kuyruğunuza basarlar, illegal bir aksiyon yaparlar ve siz de kuyruğunuza basıldığınızı anlarsınız. Devamında da kuyruğunuza neyin bastığını anlayıp onun bir daha basmamasını sağlarsınız.. Bu toplum programlamadır.. Bir şeyi empoze etmek istiyorlarsa, onun karşısında duranı yok etmek için size kötü gösterirler.. Türkiye'ye yapılmak istenen, toplumsal birliği azaltıp, kişisel yüceliğin ön plana çıkmasını sağlamak.. Grup hakları yerine kişi hakları geliyor.. Böylelikle gruplar, ülkeler, sistemler kötü gösterilip yerine tek olan gelecek.. Herkes bir başına yürümek zorunda kalacak, aile sistemi daha ciddi boyuta gelecek ve senin için ölürüm boyutu kaybolacak.. İnsanlara türlü illegal aksiyonları yaptırtıyorlar, zorda bırakılarak yapmak zorunda kalıyoruz.. Bunun sayesinde saklı kişiliğimizi görüp kendimizden görüp başkalarına inanmamaya başlıyoruz.. Bu şekilde birlik beraberlik ruhu çürütülecek.. Kimseye güvenmeme sistemine giriyoruz, bunun eseriyle yoz bir sistem kurulacak.. Tamamen mantık üzerine kurulu.. Dolandırıcılığın artmasının sebebi uyuyan bireyleri uyandırmak.. Dolandırılan, ya da dolandırılmaktan kaçan kişiler daha da uyanık kalmak zorunda kalacak. Duygusal sistemden uzak tamamen mantık üzerine kalan zihin kimseye güvenmemeye başlayacak..

LGBT gibi projeler de bunun üzerinedir.. Amaçları insanları eşcinsel falan yapmak değil, tabuları yıkmaktır amaçları.. Yalnız bu tabular çok fazla yıkılınca mecburen yozlaşmış bir sistemde kalmak zorundasınız.. Yoz ve refah seviyesi göreceli bir sistem, belki de yüksek olacak refah seviyesi..

Yozlaşmak aslında sistem tarafından yanlış algılanıyor. Yozlaşmak kendi geleceğin için başkalarının hayatını riske atmaktır, doğanın kanunu da bunun üzerenidir. Herkes kendini düşünmeye başlar, devamında da duvar devletle karşılaşır.. Herkes fırlama olur, herkes fırlama olduğu için kimse başkasına acıtacak eylem gerçekleştiremez..

PUGB oyunundaki sisli alan daralması gibi düşünün.. Sisli alan daraldıkça, kuyruğunuza basıldıkça daha çok düşünmeye başlarsınız, tetikte olursunuz.. Kafein patlaması da bunun üzerinedir..

Doğacak olan yeni sisteme gebe bir dönemdeyiz, geçiş ağır olacak..
Sürünün devamlılığı için kurban verilenler olacak.. Acı bir yerdesiniz..
Nasıl ki doğanın kanunu diyip etleri mideye indiriyorsak, aynısını da bizlere yapıyorlar.. Bir şekilde mideye iniyorsunuz..
 
Bu ülkeye acıyorum cidden artık yeter be kardeşim bu ne otu b*ku topluyorsunuz ülkeye sonra aman efendim onlarda insan bu mu insan.
 
Bana da yoldan geçerken DİN KARDEŞİMİZ bir Afgan'ın biri laf atıyor ve gasp etmeye çalışıyordu 2 oldu yarına toplu gideceğiz bakalım ne olacak.
 

Geri
Yukarı