Bir arkadaşımın abisi 4 kere mezuna kalıp tıp kazanmış 150k 100k 80k 20k yaparak.
2 kere mezuna kaldım. İlk 500'e girmek istiyorum ondan dolayı 1 kere daha girmem lazım. Bu yıl aşırı zorlasam 20 bin falan gelir. Ailem ise 1 yıl daha mezuna kalacağına git meslek öğren falan diyor. CNC falan. Sizce ne yapmalıyım?
20K EA ile aynı bölüme farklı güzel üniversitelerde gidebilir. Giden zamanınıza yazık edersiniz bence.Bence kalın hocam en kötü ne olabilir ki sonucunda istediğiniz bölümü kazanıp yıllar boyu mutlu olacaksınız fakat kalmazsanız belki içinizde hep bir keşke kalacak.
20k EA ile aynı bölüme farklı güzel üniversitelerde gidebilir. Giden zamanınıza yazık edersiniz bence.
EA'dan 20k ile gireceği üniversitenin güzel veya iş bulabileceği bir üniversite olacağını düşünmüyorum. Ha kendini çok geliştirirse iş tabii ki bulabilir fakat üniversitede yırtınması lazım.20K EA ile aynı bölüme farklı güzel üniversitelerde gidebilir. Giden zamanınıza yazık edersiniz bence.
Hocam bu sene her şeye sıfırdan başladım yani baya da zorlandım ve yoruldum. Geçen yıl 500 bine girmiştim.Gerçekten ilk 500'e girebilecekse kalsın ama yine ama 5 haneli sıralama için değmez.
Bölüm olarak çoğu yerde iş yapabilir fakat ha 500'deki üniversite ha 20k'daki üniversite. Çok bir şey değişmeyecek. YBS okumak için bu kadar kasmaya gerek yok hocam, dediğim gibi zamanınıza yazık edersiniz.EA'dan 20k ile gireceği üniversitenin güzel veya iş bulabileceği bir üniversite olacağını düşünmüyorum. Ha kendini çok geliştirirse iş tabii ki bulabilir fakat üniversitede yırtınması lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.