Mobimod
Hectopat
Daha fazla
Evet bu kelimeyi rahatlıkla kullanabiliyorum çünkü bildiğiniz dolandırıldım, daha öncesinde bu firmalarla ilgili 2 konum bulunmakta Power Supply bozulduğu için göndermiştim onlar bana kutusuz garanti belgesiz bir ürün göndermişti ama bunu göndermeleri içinde THH başvurmuştum çünkü garanti kapsamında değil demişlerdi bana
. Daha sonra gelen bu ürün içinde THH mahkemesi başvurdum ve mevcut ürün üzerinden iade kabul edildi. Şikayet var üzerinden yazmış olduğum şikayeti kaldırmam için aradılar ilgilendiler halledeceğiz iadeyi yapacağız dediler, şikayeti kaldırdım ve bugün itibari ile biz size dava açacağız fiyatı biz belirleriz büyük ihtimal iade yapılmayacak yapmayacağız dediler
. Ama bana iade için ürünü göndermemi istediler
, ürünü kendilerine gönderdim, özellikle sordum ürüne el koyup iade yapmıyoruz mu diyorsunuz diye "evet yapılmayacak" dendi.
Not: Şu saniyeden sonra iş icraya ve oradan dümdüz kendilerine dolandırıcılık davası açmam ile devam edecek. Gerçekten sizlere tavsiyem ve isteğim bu konuyu okuyup çevrenize arkadaşlarınıza ayrıca "kendinize" durumu anlatıp ne yaşayacağınızı unutmamak.
Not: Şu saniyeden sonra iş icraya ve oradan dümdüz kendilerine dolandırıcılık davası açmam ile devam edecek. Gerçekten sizlere tavsiyem ve isteğim bu konuyu okuyup çevrenize arkadaşlarınıza ayrıca "kendinize" durumu anlatıp ne yaşayacağınızı unutmamak.