AKP'nin İstanbul'a ihanetinin anatomisi

Bu olay Ekrem İmamoğlu döneminde gerçekleşmiş olsaydı sabah akşam saymadık laf bırakmayacak, algı yapacak olan adamlar kur bazında hesaplanmasına sinirleniyor. Twitter’daki troller burada da var, maalesef.
Ekrem zamanında olsaydı, sen görürdün Özkan'ı :D.

Özkan'a göre Mars'ta su bulundu ama kaliteli muhalefet bulunamadı.

İhanet sadece İstanbul'a edilmedi.

65 milyon Euro parayı neden gününümüz kuru ile çarptınız onu anlayamadım ben? Bu körüklü otobüsler 2006 yılında İHA'le edilmiş.

O günün şartları ile 110 milyon TL falan ediyor.

O zamanlar paramız bugünden çok çok daha değerli olduğu için 110 milyon TL bile mükemmel bir para. Yani 2006'nın 110milyon TL'si bugünün 1 milyar 200 milyon TL'sine eşitmiş :) Düşünsene bu paraya binlerce adet çay ve makarna alınabilirdi :D

Son düzenleme:
Kadir Topbaş savunucusu da gelmiş. Kadir Topbaş'ın anneme borcu vardı. Borcunu vermeden öldü. Hakkımı helal etmiyorum. Rizeli bir ortağı ile fabrika açtılar bunlar Rize'de. Annem de fabrikaya çay verdi ama parasını alamadı.

Konunun Kadir Tokbaş savunuculuğu ile alakası yok. Şark kurnazlığına benim eleştirim. İşine geldimi para birimlerini Euro Dolar alıp işine gelmedimi TL'ye çevirenler var. Hatta işine geldimi parayı kasıtlı olarak eski türden söyleyip katrilyonlu anlatanlar var.

Ölmüş insanların hakkında konuşmayı sevmem. Bir hak varsa ve ödenmemiş ise helal etmemek sizin hakkınız. Ahiret inancınız varsa öbür tarafta hesaplaşırsınız.

Not: Bir insan ölse bile borcu kaybolmaz çocuklarından tahsil edebilirdiniz. Yasal olarak bir hak varsa elinizde belge varsa neden hakkınızı aramadınız?

Ha bir de Hollanda'dan alınan ve bugün çalışamayan metrobüsler var tabi, bilmiyorum onlar hakkında iki kelam edebilir misin?

Bunlar eski konular ısıtıp ısıtıp önümüze getiriliyor. Haftalarca tartışıldı TV programlarında. Bu otübüsler 2006 yılında alınmış daha. Yıllarca kullanılmış. Daha sonra 1 tanesini yandı bunların. Bunun üzerine hepsini bakıma çektiler. Tamirleyip tekrar kullanıma sundular. En son parça yetersizliğinden 2 tanesi komple hurdaya ayrılmıştı kalanları yürür haldeydi.

Yakın zamanda gördüğüm kadarıyla bunların 1 tanesi yanmıştı. 13 tanesi belediye değişince hurdaya atılmış ömrü tamamlandı denilerek. 36 tanesi yollarda devam ediyormuş. Bu CHP'li belediye bakım ihalesinde usulsüzlük yaptı iddiası sonrası. İhale yandaşlara verildi iddiası üzerine bu konu parlaştılmaya çalışılmıştı o zamanlar. Takip edenler bilir sürekli yolda kalan yanan otobüs haberleri çıkmaya başlaşınca birden bu konu günden edildi parlatılmaya çalışıldı. 2019-2020'li yılların gündemi bu konu. Otobüsler 2006'da alınıyor 14-15 yıldan fazla kullanılıyor zaten. Fİziki ömrünü ve işlevini kısmen yapmışlar. 36 tanesini şuan aktif olarak yollarda devam ediyormuş.

Not: Bu arada bu muhalif medyadan korkulur fotoyu öyle bir açıdan çekiyorlar ki kaç otobüs olduğu orada anlaşılmasın diye. Otobüsler şu şekilde körüklü ve uzun. Ama üstten foto çekiyor ki kaç tane var orada hiç belli olmasın.

1659199333221.png

Son düzenleme:
O paraya zamanında İstanbul'a kentsel dönüşüm yapılsaydı, şimdi bir tane çürük bina kalmazdı Türkiye'de.

Sizin para hesabından da haberiniz yok...

Özkan'a göre Mars'ta su bulundu ama kaliteli muhalefet bulunamadı.

Harbi bu konuda haklısın. Gidip gidip halen daha Kemal Kılıçdaroğlu aday olacak diyorlar
muhalefet için.

Dolar kurunun 16 yılda 10 kat artmış olması çok ironik değil mi?

Size daha ironik bir şey söyleyeyim. Dolar 10 kat artmış enflasyon en az 10 kat artmış. Faiz en az 4 kat artmış. Ama artmayan tek şey ana muhalefetin oy oranı.(!) Neden acaba. Daha ne olmalı artması için? Şunu sorgulasanız yetecek. Acaba lider mi yok başkan mı iyi değil diyebilseniz yetecek.

Mesela azcık kaliteli muhalefet olsa yetecek ama yok işte. Döndür dolaştır eski konular eksik bilgiler algı haberler sayılara takla attırmalar.

Kadir Topbaş döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne Hollanda'dan alınan otobüsler!

Tanesi : 1.307.950 €
50 tanesi: 65.397.500 €
Yaklaşık : 1.200.000.000 ₺

Normal fiyatının 4 katına alındı ve kullanılmadan çöpe atıldı! AKP'nin ihanet ettiği bir il daha olan İstanbul'un eski hallerini hatırlamak istemiyoruz.

Eki Görüntüle 1468838
Ufffff paraya bak okuyamadım bile.

Bu arada çöpe atıldı değil, su geçirmez kablolar ters montaj edildiğinden yağmurda full içeri su aldı metrobüscükler. Sonra da bozuldular. Bozulanlar kenara yedek parça olarak atıldı. Hâlâ ara sıra görürüm hatta bunlardan, çok sevinirim görebildiğim için.

Kadir Topbaş savunucusu da gelmiş. Kadir Topbaş'ın anneme borcu vardı. Borcunu vermeden öldü. Hakkımı helal etmiyorum. Rizeli bir ortağı ile fabrika açtılar bunlar Rize'de. Annem de fabrikaya çay verdi ama parasını alamadı.

Ha bir de Hollanda'dan alınan ve bugün çalışamayan metrobüsler var tabi, bilmiyorum onlar hakkında iki kelam edebilir misin?
Abim, bunun gibi paralı trolleri neden banlamıyorsunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı