Alındı: Xiaomi Mi 6

Arka kısımda çok kolay şekilde çizilme oluyor mu? Çünkü iPhone 7 Jet Black modelinde böyle bir sıkıntı vardı.
Kılıf kullanıyorum çizilme testi youtubede var anahtar gibi şeylerde çizilme yok.

Hayırlı olsun almayı düşünüyorum, bataryası nasıl ve telefon boyutu nasıl?
Hızlı şarj oluyor telefonun boyutu biraz değişik geldi bana LG G2 kullanıyordum LG biraz yatay olarak daha büyük. Bu biraz ince ve uzun.

Başka bir konuda da yazmıştım. Buraya tekrar yazacağım. İthalatçı garantili alınır ya da alınmaz. Kişinin tercihine bağlı. Ama ithalatçı garantili alan çok iyi ya da çok kötü yapmış olmuyor. Distribütör garantili alan da çok iyi ya da çok kötü yapmış olmuyor. Bunun tek bir doğrusu ya da yanlışı yoktur. Paran neye yetiyorsa, isteklerini hangi yönde değerlendirmek istiyorsan ona karar verirsin. Donanımı biraz daha iyi diye binlerce liralar harcadığım telefonun garantisini "çantacılara" emanet edip de böyle bir riske girecek birisi değilim ben. Sonuçta bu teknoloji. Senin bile yarın ne olup olmayacağın hakkında fikrin yokken, işi "nasılsa kronik sorunu yok bu modelin" deyip de teknolojiye bırakmak bence yanlış. Bu benim görüşüm. Sizin görüşünüz ve düşünceleriniz farklı olur. Saygı duyarım. Herkes birbirine saygılı olduğu sürece her fikre açığız.
Fikrin doğru fakat fiyat bakımından düşünün. Bu telefon iPhone'nin 4500 tl lik telefonlarından daha iyi açık ve net bunda herkesin hemfikir olması gerek. iPhone Türkiye garantili olucak diyede 2500 TL fazladan veremem. Bu zengin olsamda fakir olsamda aynı şeyi yaparım. iPhone servisi iyi falan onlar tamamda bir telefonu servisi için almam ben. Performansına bakarım. iPhonenin tek artısı İOS olması ve her iki platformuda kullandım android her türlü bana göre daha iyi. ( iPhoneyi örnek olarak kullandım. )

Donanımı biraz daha iyi diye binlerce liralar harcadığım telefonun garantisini "çantacılara" emanet edip de böyle bir riske girecek birisi değilim ben.

İthalatçı firmaların da güvenilir olanları var. Mesela geçen gün bir arkadaşımın LG G4' ünün anakartı bozuldu, 800₺ lik masraf çıktı yaptılar ve 1 hafta içinde gönderdiler.

Bu telefon iPhone'nin 4500 tl lik telefonlarından daha iyi açık ve net bunda herkesin hemfikir olması gerek.
Bu konuda sana katılmıyorum ve söylediğin yanlış bir şey. Sana göre iyi olabilir ama başkasına göre Iphone daha iyidir. Herkesin hem fikir olması gerek falan bunlar yanlış cümleler işte. Herkesin kendi doğrusu farklıdır. Bu arada Iphone aşığı biri falan değilim. Yorumlarım ortada zaten. Sen ondan örnek verdiğin için söyledim. Diğer dediğin şeyler senin görüşün. Ona saygı duyarım. Ama alıntıladığım cümlen öyle değil. Tek bir doğru yoktur dediğim gibi. Ya da MI 6, Iphone 7 modelinden daha iyidir bunu herkes kabul etmeli cümlesi bir düşünce değil, bir "zorlama, dayatma" oluyor.
İthalatçı firmaların da güvenilir olanları var. Mesela geçen gün bir arkadaşımın LG G4' ünün anakartı bozuldu, 800₺ lik masraf çıktı yaptılar ve 1 hafta içinde gönderdiler.
800 TL para vererek yaptılar ama. Çok yüksek bir fiyat bu. Az daha üstüne koyarak sıfır yeni telefon alınır o parayla. Sizin söylediğiniz bu cümle benim dediğim şeyleri daha da kanıtlayan bir yazı olmuş. :)

0 TL para vererek yaptılar ama. Çok yüksek bir fiyat bu. Az daha üstüne koyarak sıfır yeni telefon alınır o parayla. Sizin söylediğiniz bu cümle benim dediğim şeyleri daha da kanıtlayan bir yazı olmuş. :)

Sanırım 800 tl'lik masrafı garanti karşıladı demek istedi, çünkü LG G4 zaten 1200 lira, 800 lira masraf ile yapmak yerine yenisini almak daha mantıklı :)

Hocam hayırlı olsun, canavar gibi cihaz almışsınız. Hoparlörlerin ses kalitesi nasıl acaba?
Sesi çok iyi. Zaten yeni teknoloji hoparlör kullanmışlar. Canavar gibi ses çıkıyor. Youtube'da ses açma 12 tıktan oluşuyorsa 3 tıkta dinliyorum. 4 5 tık kulağımı yoruyor. ( Eski telefonda 10 tıkta 8 tık açıyordum )

iPhone modelleri daha 3 5 sene önceye kadar ücreti ne kadardı da bu kadar yükselttiler? iPhone marka diye alınacaksa o tamam bir şey demem. Ama bu firmaları göklere sığdıramayan bizim milletimiz. Dışarıda 1900 TL iken bu telefon bizim ülkemizde 3500TL. 1600TL neyin ücreti? Mi6 örnek verirsem dışarıda 1300 TL burada 1800-2000 TL arasında. 700 TL ücret farklı ile 1600 TL ücret farkı çok. Araya servis falan girse bi servise 1000 TL vermek ne denir bilemem. Ben 4 tane telefon kullandım 1 kere servise göndermedim arızası çıkmadı çok şükür inşallah da çıkmaz. Biraz gözümüzü açmakta fayda var. Herkes iPhone, Samsung alıyor diye alınmaması lazım. Zenginsindir paran pulun limitsiz kartın vs. varsa buyursunlar alsınlar. Hepsi benim fikirlerim. Hem iPhone mu daha iyi Xiaomi mi, Samsung mu araştırarak bulunabilir. O kişiye göre öyledir ama 1 kişi onu der ama başka firmaların ondan daha iyi olduğunu değiştirmez. Bu konuda fazla uzatılmasını istemiyorum. Arkadaşların soruları varsa bekliyorum. Birazdan resim de ekleyeceğim.

Kulaklık ses çıkışı nasıl? Kalite ve ses seviyesi olarak anlatırsan sevinirim. Yakın zamanda almayı planlıyorum ve benim için en önemli ayrıntı kulaklık ses çıkışı. Elde tutuşu falan nasıl? Eskiden çok daha büyük olan Note 3 kullanıyordum, sence yazı yazarken alışmakta zorluk çeker miyim? Teşekkürler şimdiden.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı